Bez kontrole

Ne može ni dan bez kokaina: Bivši zet Slavice Eklston varao na testovima za drogu tokom razvoda! (FOTO)

Njegov bivši telohranitelj Džastin Kalnutis tvrdi da je Stant sudu davao uzorke urina koji su bili njegovi i njegovog prijatelja

Celebrities
Autor:
Ne može ni dan bez kokaina: Bivši zet Slavice Eklston varao na testovima za drogu tokom razvoda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Njihov razvod je bio jedan od najskupljih u Velikoj Britaniji, a podelili su bogatstvo vredno pet milijardi funti. Međutim, čini se da je Džejms Stant varao sud na testovima za drogu dok se razvodio od Petre Eklston, i to kako bi dobio veća prava na viđanje njihovo troje dece.

foto: Profimedia

Njegov bivši telohranitelj Džastin Kalnutis tvrdi da je Stant sudu davao uzorke urina koji su bili njegovi i njegovog prijatelja.

"Morao je da pokaže da nije na drogama kako bi mu dopustili da viđa decu. Meni su dali 150 funti kako bih dao čisti uzorak urina, pa su mi tražili da pitam prijatelja da učini isto. U to vreme je on uzimao kokain redovno i pušio krek", izjavio je Kalnutis.

U pravnoj bici Petra je dobila puno starateljstvo nad njihovom ćerkom Lavinijom (5) i blizancima Džejmsom i Endrjuom (3), ali sud joj je naložio da mora da dopusti Stantu da provodi više vremena s njima. Doduše, dozvoljeno joj je preseljenje u Los Anđeles.

Ćerku Slavice Eklston maltretira muž: Ne da razvod mirnim putem! (FOTO)

foto: Profimedia

Za vreme procesa Petra je tvrdila da je najveći razlog razvoda to što se Stant drogira, pa se njegovo ponašanje zbog toga drastično promenilo. Njegov tim advokata protivargumentovao je da Stunt droge "uzima rekreativno i može da prestane kad god poželi". Zatim su objavili da je otišao na test za droge - a čini se da je čisti uzorak došao od telohranitelja Kalnutisa.

Kad su ga ponovo pitali da to učini odbio je jer je uzeo neke suplemente koji bi se verovatno videli u uzorku urina. Zatim su ga zamolili da pita nekog od svojih prijatelja da učini isto.

Petra Eklston prvi put nakon burnog razvoda: Bogatašica iskreno o bolesnom detetu i porodičnim detaljima! (FOTO)

foto: Profimedia

Njegov prijatelj je pristao i isto dobio 150 funti, dok su Kalnutisu dali još 50 zbog pomoći.

Telohranitelj, koji je za Stanta radio pet meseci, kaže da je preduzetnik koristio kokain, koji je trljao u desni jer bi mu od šmrkanja curila krv iz nosa, a često je pušio cigarete čije je filtere umakao u krek.

Kalnutis je dao otkaz jer mu Stant nije isplatio sve što je odradio, a njegovu priču oko preduzetnikovog drogiranja potvrdila su još četiri bivša radnika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs