Roditelji joj propadali od blama

Urnebesno! Bosonoga princeza pravila haos na sestrinom krštenju: Malena Leonor je s razlogom miljenica javnosti! (FOTO, VIDEO)

Zbog svoje opuštenosti i spontanosti 8. u redu za nasleđivanje švedstog trona je miljenica javnosti, a mnogi je upoređuju sa britanskom princezom Šarlot

Celebrities
18:36h Autor:
Urnebesno! Bosonoga princeza pravila haos na sestrinom krštenju: Malena Leonor je s razlogom miljenica javnosti! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Švedska kraljevska porodica krstila je svoju najmlađu princezu Adrijen. Ona je treće dete princeze Medlin i Kristofera O'Nila. Ali, na krštenju u kapeli palate Drotnigolm u Stokholmu šou je priredila četvorogodišnja princeza Leonor.

Najopuštenija kraljevska porodica na svetu: Žive život kao svi obični smrtnici! (FOTO)

Preslatkoj devojčici je ceremonija predugo trajala pa se prvo izula, a u jednom trenutku je ustala i počela da se valja ispred oltara.

I dok je njena majka Medlin, koja je u rukama držala malenu Adrijen, strogo gledala ka njoj i pokušavala da joj došapne da se vrati na svoje mesto, otac Kristofer je bezuspešno pokušavao da je dozove.

Neopterećena svojom kraljevskom titulom i činjenicom da je osma u redu za švedski tron, kao i belom svečanom haljinicom, Leonor je pokušavala da ubije dosadu valjanjem po raskošnom tepihu kapele.

Zasenila mamu princezu i dedu kralja: Malena Estela (5), lepotica u plavom! (FOTO)

Kad joj je i to postalo dosadno, pokušala je da se igra s mlađim bratom Nikolasom, ali otac ju je brzo zaustavio.

Ni kasnije nije htela da obuje cipele, pa je bila bosa i na zvaničnom fotografisanju.

Klinci koji će jednog dana vladati svetom: Ovo su naslednici slavnih monarhija! (FOTO)

foto: AP / Jonas Ekstromer

To nije prvi put da je devojčica bila nemirna i zabavljala javnost, a živcirala svoje roditelje.

foto: EPA / Henrik Montgomery

Na krštenju svog brata od tetke Viktorije princa Oskara u crkvi je usred mise pala sa stolice jer se ljuljala, a kad je porodica pozirala za službeno fotografisanje ona je počela da pleše.

Šta sve radi kraljevska dadilja: Odrekla se privatnog života zbog posla, ali zato ima ogromnu platu! (FOTO)

Zbog svega toga javnost je obožava, a mnogi upoređuju nju i britansku princezu Šarlot, koja je takođe miljenica mnogih zbog svoje spontanosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs