Kakav blam

Donald Tramp se pošteno osramotio: Nije znao ni ime svoje supruge! (FOTO)

Izbrisao je tvit kojim je obavestio javnost o zdravstvenom stanju svoje supruge, da bi se uskoro pojavio identičan, ovoga puta sa pravim Melanijinim imenom

Celebrities
19:49h Autor:
Donald Tramp se pošteno osramotio: Nije znao ni ime svoje supruge! (FOTO)
Foto: AP / Carolyn Kaster

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp u subotu se vratila u Belu kuću nakon što je provela sedam dana u bolnici zbog operacije bubrega, piše The Guardian.

Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice: Nameštenim osmehom skriva prave emocije! (FOTO)

foto: Profimedia

Podsećamo, prva dama je podvrgnuta operativnom zahvatu embolizacije dobroćudnog tumora bubrega. Tramp je uspešno operisana u nacionalnoj vojnoj bolnici Volter Rid, a njen suprug Donald Trump ju je više puta posetio.

Američki predsednik je po dolasku svoje supruge u Belu kuću putem Tvitera objavio da je odlično što se vratila, međutim Tramp je u tom tvitu pogrešno napisao ime supruge. Oslovio ju je sa "Melani".

Donald Tramp nije uspeo da osvoji Dajanu: Osvetio joj se na veoma ružan način! (VIDEO)

"Odlično je što se naša izvrsna prva dama vratila u Belu kuću. Melani se oseća dobro i odlično joj ide. Hvala vam svima na molitvama i lepim željama!" napisao je Tramp.

Tvit je ubrzo obrisan i objavljen je identičan, ali sa ispravno napisanim imenom prve dame.

Kako su se upoznali Melanija i Donald Tramp: Za sve je kriv jedan susret u Ljubljani! (FOTO)

"Odlično je što se naša izvrsna prva dama vratila u Belu kuću. Melanija se oseća dobro i odlično joj ide. Hvala vam svima na molitvama i lepim željama!" napisao je Tramp po drugi put.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs