Euforija oko kraljevske svadbe ne jenjava

Dobrodošla u porodicu, Megan: Objavljeni kraljevski portreti sa venčanja godine! (FOTO)

Slavna monarhija na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavila tri kraljevska portreta mladenaca sa članovima najuže porodice

Celebrities
17:51h Autor:
Dobrodošla u porodicu, Megan: Objavljeni kraljevski portreti sa venčanja godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre dva dana su princ Hari i Megan Markl izgovorili "sudbonosno da", a pompa oko venčanja godine ne jenjava i dalje.

foto: Reuters / Pool

Naime, danas je slavna monarhija na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavila tri kraljevska portreta mladenaca sa članovima najuže porodice.

Prazno mesto u crkvi za princezu Dajanu: Svet bruji o ovom detalju! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Na prvom kraljica Elizabeta i princ Filip sede sa leve strane, dok su mladenci u sredini. Sa Meganine leve strane stoji njena majka Dorija Ragland, a pored nje sedi vojvotkinja Kejt Midlton, koja drži ćerkicu Šarlot, dok pored nje sedi princ Džordž. Princ Vilijam stoji iza njih.

Svima u oči pada dugački šlep Meganine venčanice, kao i raskošni veo, a portret su ulepšali mališani koji su na venčanju u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru imali specijalni zadatak da prate mladu u stopu i nose joj veo.

Malena princeza Šarlot kao sasvim obično dete: Nestašluci na stričevom venčanju! (FOTO)

Drugi portret je mnogo opušteniji zahvaljujući upravo tim veselim mališanima oko nasmejanih mladenaca. Dok Megan sedi na podu, Hari je nežno dodiruje.

Najslađi deo kraljevskog venčanja: Maleni Džordž i Šarlot na specijalnom zadatku, Kejt Midlton prvi put u javnosti od porođaja! (FOTO, VIDEO)

Mnogima najlepši zvanični portret je upravo ovaj crno-beli, na kojima srećni mladenci poziraju na stepenicama dvorca Vindzor. Na sve tri fotografije Megan drži bidermajer za koji je cveće ubrao lično princ Hari, a koji je nakon venčanja položen na grob neznanom vojniku. To je, inače, tradicija koju je uvela kraljica Elizabeta, kako bi se odala počast preminulima.

Suze radosnice ili tuga za majkom: Princ Hari zaplakao na venčanju! (VIDEO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs