Progovorila o svemu detaljno

Ispovest Trampove ljubavnice: Odveo me je u Melanijinu sobu, osećala sam krivicu! (VIDEO)

Izjavila je da su seks bez zaštite imali već pri prvom susretu, a ona je nakon toga u suzama otišla kući jer joj je Tramp nakon toga ponudio novac

Celebrities
12:08h Autor:
Ispovest Trampove ljubavnice: Odveo me je u Melanijinu sobu, osećala sam krivicu! (VIDEO)
Foto: AP / Manuel Balce Ceneta

Bivša Plejboj zečica Karen Mekdugal tvrdi da je bila u ljubavnoj i seksualnoj vezi s Donaldom Trampom. U ekskluzivnom intervju za CNN otkrila je detalje njihovog odnosa koji su započeli 2006. godine.

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on

Izjavila je da su seks bez zaštite imali već pri prvom susretu, a ona je nakon toga u suzama otišla kući jer joj je Tramp nakon toga ponudio novac.

"Rekla sam mu da ja nisam jedna od takvih devojaka i da me je jako povredio, a on mi je na to odgovorio da sam ja zaista posebna", rekla je 46-godišnja Karen u televizijskom intervju. I dok Bela kuća negira ovu aferu, Karen tvrdi da ju je Tramp jednom prilikom odveo i u svoj stan u Tramp Taueru gde je živeo sa suprugom Melanijom i pokazao joj je njihove odvojene spavaće sobe.

Nasmejana Melanija Tramp blistala u dugoj čipkastoj haljini: Elegancija dostojna prve dame! (FOTO)

"Jedva sam čekala da napustim taj stan, osećala sam nelagodu dok sam hodala sobom žene koja mu je nedavno rodila dete. Znala sam da radim nešto loše, a kad sam ušla u njihov dom osećala sam neprijatnost."

Godinu dana nakon Trampove inauguracije: Melaniji je uspelo ono što nijednoj prethodnoj prvoj dami SAD-a nije! (FOTO)

Mekdugal je izrazila žaljenje zbog te afere i kaže da oseća krivicu i iako je sva ta osećanja imala i kad je počela aferu s Trampom ipak nije raskinula s njim, već su nastavili svoju romansu sledećih deset meseci, a Tramp joj je poklonio i stan u Njujorku.

Melaniji se ovo neće dopasti: Glumica sa kojom je Donald imao aferu tuži Trampa i otkriva detalje veze! (FOTO)

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on

"Žao mi je zbog toga, osećam krivicu i žao mi je", rekla je u intervju i dodala:

"Ali u to vreme bila sam drugačija devojka, htela sam zabavu. Bila sam jedna od Plejboj zečica. Nas dvoje smo imali stvarnu vezu i ta osećanja su bila stvarna."

Trampa opisuje kao šarmantnog i harizmatičnog, a bila je česta gošća Trampovih privatnih zabava i upoznala je njegovu decu.

Donald Tramp nije uspeo da osvoji Dajanu: Osvetio joj se na veoma ružan način! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Nisam tada znala da je imao veze i s drugim ženama, bila sam uverena da sam ja jedina", kaže Karen. Tvrdi da je imala više telefonskih brojeva Donalda Trampa i da joj je uvek bio dostupan i da nema puno dokaza o njihovoj vezi jer je Tramp sve plaćao gotovinom i nije hteo da ostavi pisane tragove o njihovoj vezi.

Razvodi se sin Donalda Trampa nakon 13 godina: Žena više nije mogla da izdrži u ovakvom braku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs