NOSI LEPOTU KAO PROKLETSTVO, PA PRIVLAČI SAMO NESREĆU: Prvog koji je nije varao, Sandra je sahranila, nije se oporavila

Niz tragičnih događaja učinio je da dobije tiketu najlepše, ali proklete

Celebrities
21:00h Autor:
NOSI LEPOTU KAO PROKLETSTVO, PA PRIVLAČI SAMO NESREĆU: Prvog koji je nije varao, Sandra je sahranila, nije se oporavila
Sandra Bulok, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošle godine, glumica Sandra Bulok objavila je odluku o privremenoj pauzi od glume, a nakon toga se desila velika nesreća.

Sahranila je poslednjeg muža.

"I trebaće mi vremena da budem samo majka. Naravno, vratiću se glumi. Samo ne znam tačno kada. Možda kad moji tinejdžeri napune 16, 17 godina", izjavila je Sandra u martu prošle godine, prenosi Wanthed.

Sandra Bulok
foto: LESE/stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Život su joj obeležile traume

Život ove omiljene holivudske glumice obeležile su različite traume, zbog čega su je ponekad nazivali "najlepšom, ali prokletom". Jedna od tih traumatičnih epizoda uključuje horor koji joj je priredio bivši suprug Džesi Džejms. Njihov brak bio je poznat u Holivudu kao jedan od najtežih, posebno zbog neverstava koja su pratila gotovo celu njihovu vezu. Sandra i Džesi su se venčali 2005. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma, gde je ona pokušavala spojiti Džesija sa svojom kumom.

Kijanu Rivs, Hju Grant, Sandra Bulok, Metju Mekonahi
foto: Reuters

Krajem 2009. godine, Sandra je s Džejmsom ušla u pravnu bitku za starateljstvo nad njegovom ćerkom iz prethodnog braka. Iako je na kraju uspela da dobije starateljstvo, već početkom sledeće godine počele su izlaziti priče o neverstvima Džesija s nekoliko žena. To je dovelo do otkazivanja evropske turneje Sandrinog filma 'The Blind Side'. Džejms se tada javno suočio s istinom i ispričao glumici.

"Ne bežim od svojih postupaka. Snosim potpunu odgovornost. Varao sam svoju suprugu. Pa, šta? To rade milioni drugih muškaraca", bezobzirno je izjavio preduzetnik.

2010. godine, nakon što je Sandra osvojila Oskara za film 'The Blind Side', procurele su informacije o Džejmsovom neverstvu s striptizetom Mišel Mekgi i još nekoliko žena. Glumica je tek kasnije progovorila o propalom braku.

"Moj život je doživio neočekivani zaokret. Iako nije bio lak, verujem da se to dogodilo kako bih shvatila dublji smisao porodice", izjavila je Sandra.

Sandra Bulok
foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sahranila je najveću ljubav

Nakon turbulentnih perioda u svom privatnom životu, glumica Sandra Bulok je pronašla novu ljubav u modelu i fotografu Brajanu Rendalu, za kojeg se udala početkom 2021. godine. Njihova priča ljubavi započela je kada mu je Sandra poverila ulogu fotografa na proslavi rođendana svog sina Luisa, preporučenog od strane prijateljice. Brzo su se zbližili, a Brijan je postao sastavni dio Sandrine porodice, ravnopravno uključen u odgajanje njene dece, koja su ga s ljubavlju prihvatila.

Nažalost, sreća je okrutno izmakla iz Sandrinog života u augustu, kada je Brajan preminuo od amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Smrt je iznenadila javnost jer niko nije znao za Brajanovu bolest, a čak su i strani mediji poslednjih nedelja pisali o potencijalnim problemima u njihovom odnosu, budući da dugo nisu viđeni zajedno.

Sandra Bulok
foto: T Maidana / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia

Ovaj gubitak je posebno težak za Sandru, koja je prošla kroz turbulentan period u svom prethodnom braku. Uprkos svemu, mediji su naglašavali da je Brajan bio jedan od retkih koji nikada nije prevario Sandru. Međutim, čini se da ni nakon njega nije uspela pronaći mir. Prema izveštajima Mirora, glumica još uvek nije uspela oporaviti se od ovog velikog gubitka, suočavajući se s tugom i izazovima koji prate nenadani odlazak voljene osobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs