DOK SU DRUGI SANJALI DA IMAJU TAKVU LEPOTICU, ON JU JE VARAO S PROSTITUTKOM ISPOD MOSTA: Ogadio se i deci rođenoj

Hju Grant je dobio imidž glumca koji sramoti svoju decu, a svojevremeno se našao u centru velikog skandala

Celebrities
18:50h Autor:
DOK SU DRUGI SANJALI DA IMAJU TAKVU LEPOTICU, ON JU JE VARAO S PROSTITUTKOM ISPOD MOSTA: Ogadio se i deci rođenoj
Hju Grant, Foto: Profimedia

Bio je poznat po svojoj privlačnosti. Trinaest godina je održavao privid skladne veze punu ljubavi sa prelepom glumicom Elizabet Harli. Međutim, onda je nastupio skandal!

Glumac je uhvaćen u trenucima intimnosti sa prostitutkom Džavin Braun. Sve je kulminiralo kad se desio skandal i intenzivnim medijskim izveštavanjem nekoliko meseci kasnije. Štaviše, situacija postaje još intrigantnija: Hju je uspeo da održi dobar odnos s Elizabet.

Hju Grant
foto: Profimedia

Nakon skandala, glumac je odlučio da se smiri. Do juče veliki neženja dopustio je da ga "uhvati" Ana. Par se upoznao 2012. godine, a venčali su se 2018. godine. Zajedno imaju dvoje dece, a njihova imena nisu poznata javnosti.

Hju ima ćerku Tabatu i sina Feliksa iz vanbračne veze, a zanimljivo je da je Feliks samo tri meseca stariji od sina kojeg deli sa suprugom Anom.

Čini se da Ani ne smeta Hjuovo povremeno zaboravljanje da je u braku.

Hju Grant
foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U vreme kada je njegova prevara izašla na videlo, bio je u vezi sa Elizabet već osam godina. Ona mu je oprostila i konačno su raskinuli 2000. Posle svega ostali su dobri prijatelji, a on je čak i kum njenom sinu Damjanu.

„Mislim da u životu znaš šta je dobro, a šta loše. E, ja sam uradio lošu i to je to", prokomentarisao je svojevremeno Grant skandal sa prostitutkom, prenosi Wanted.mondo.rs

Nakon raskida sa Hurlijevom 2000. godine, Grantov lični život postao je sve komplikovaniji. Godine 2011. bio je povezan sa svojom bivšom devojkom Tinglan Hong, i bio je iznenađen kada je postala majka njegovog prvog deteta. Godinu dana kasnije, njegova tadašnja devojka Ana Eberštajn rodila mu je drugo dete.

Hju Grant
foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Situacija je postala još skandaloznija kada je Grant dobio treće dete sa Tinglan dok je još uvek bio u vezi sa Eberštajnovom. Grantovo drugo i treće dete začeto je u isto vreme, ali sa različitim majkama. Džon Mungo, njegovo prvo dete sa Eberštajnom, stigalo je u septembru 2012, a tri meseca kasnije rođen je Feliks, njegovo drugo dete sa Hongovom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Uprkos kontroverzama, Grant je odlučio da prihvati očinstvo i navodno je kupio kuće vredne više miliona dolara za majke njegove dece tokom njihovih trudnoća.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs