ĆERKA POZNATOG SRBINA JE OČARALA SVE U KANU: Krasi je posebna lepota i stav, a od oca je naučila VAŽNU LEKCIJU

Kanski Filmski festival uveliko je u toku i nastavlja da okuplja najpoznatije svetske ličnosti na svom crvenom tepihu, među njima se našla i Helena Getsbi.

Celebrities
15:54h Autor:
ĆERKA POZNATOG SRBINA JE OČARALA SVE U KANU: Krasi je posebna lepota i stav, a od oca je naučila VAŽNU LEKCIJU
Kako je ćerka poznatog Srbina osvojila Kan?, Foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Sinoć je u Kanu održaj gala događaj koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti. Ovaj događaj nije propustila ni Helena Getsbi. Za ovu priliku je odabrala svetlucavu bordo haljinu na bretele. Prema modnim kritičarima to je bio dobar potez.

Helena Getsbi
foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Ovu jednostavnu haljinu je upotpunila diskretnim nakitom i crnim visokim potpeticama. Frizuru je stilizovala u ležernijem fazonu, a šminka je takođe bila umerena. Pojavila se u društvu Majersona sa kojim je bila u društvu i dan ranije na Šopardovoj humanitarnoj večeri.

Helena Getsbi
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Helena se na Kanskom festivalu pojavila i prošle godine na premijeri filma "Crimes of the future" u pratnji svoje kume, slavne glumice Šeron Stoun.

Getsbi je tada pozirala na crvenom tepihu sa filmskom divom, koja je bila očigledno ponosna na svoju kumicu, jer je na Instagramu pored zajedničke fotografije napisala: "Ova zanosna žena je moje kumče".

Helena Getsbi, Šeron Stoun
foto: John MACDOUGALL / AFP / Profimedia

Helena je prošle godine pozirala i sa svojim ocem Milutinom Getsbijem koji je bio jedan od domaćina amfaAR gala svečanosti , 26. maja u Kanu, gde su se takođe pojavili i Eva Longorija Baston, Mila Jovović, Rita Vilson i Tom Henks i mnoga druga poznata imena. Počasni gost tog događaja bio je Rober de Niro, dok su na događaju nastupili Kristina Agilera, Čarli Eks-Si-Eks i Riki Martin.

Helena ima 21 godinu, bavi se manekenstvom i živi u Njujorku (za vreme pandemije korona virusa njena adresa bio je London). Veoma je predana humanitarnom radu, dok je sa samo tri godine pokazala interesovanje za modu, piše "5elevenmag".

Zvanično je njena manekenska karijera počela kada je imala 17 godina. "Volim da se sređujem i da nastupam, tako da je modna industrija bila savršena za mene, jer sam mogla da nosim neverovatnu odeću i da glumim različite likove", izjavila je ona jednom prilikom.

Šeron Stoun, Helena Getsbi
foto: Profimedia

Porodica Getsbi je veoma posvećena humanitarnom radu, posebno organizovanju svečanosti koje pomažu borbu protiv AIDS-a, poput amfAR događaja u Kanu. "Moj otac je život posvetio nekim od najvažnijih ciljeva i želim da jednog dana budem kao on. Posmatrati ga kako naporno radi da bi ovaj svet postao bolje mesto je zaista inspirativno", rekla je Helena.

Helena Getsbi, Milutin Getsbi
foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Obzirom da je odrasla u takvom okruženju, ni malo ne iznenađuje činjenica da se i Helena bavi humanitarnim radom i ide stopama svoje porodice. Naime ona je sa najboljom drugaricom pokenula brend sportske odeće čiji se modeli prodaju preko interneta a čiji je cilj osnaživanje žena.

(Stil / Zena.rs )

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs