TINA TARNER BOLOVALA JE OD OPAKIH BOLESTI, LAVOVSKI SE BORILA S "DEMONIMA": Posledice mučnog života uzele su danak

Tina Tarner bolovala je od teških i opakih bolesti sa kojim se lavovski borila.

Celebrities
Autor:
TINA TARNER BOLOVALA JE OD OPAKIH BOLESTI, LAVOVSKI SE BORILA S "DEMONIMA": Posledice mučnog života uzele su danak
Od čega je bolovala Tina Tarner, Foto: Profimedia

Vest da je čuvena Kraljica rokenrola, Tina Tarner preminula u 83. godini, potresla je celu planetu, dok se svi uz nevericu i suze opraštaju od nje. Kraljica rokenrola je iz sebe ostavila vanvremenska hitove, međutim, život ove dive je neverovatna priča koja se nije mogla desiti čak ni na filmu.

Tina je preminula nakon duge bolesti, naveo je njen predstavnik, a pevačica je bolovala je od nekoliko bolesti poslednjih godina, uključujući kancer, moždani udar i insuficijencija bubrega.

Tina Tarner
Tina Tarnerfoto: Profimedia

Malo ko zna da je Tina imala moždani udar 2013. godine, ubrzo nakon udaje za Baha, te je morala ponovo da uči da hoda. Nakon moždanog udara Tina se suočila sa niz posledica, a jedna od njih je i ta što su joj bubrezi radili samo 35%.

Tada se Tina odlučuje za homeopatiju (lečenje prirodnim lekovima) zbog čega je umalo umrla. 2016. godine joj je dijagnostikovan rak debelog creva, pa je morala da se operiše. Godine 2017. bubrezi joj sasvim otkazuju, da bi joj njen muž donirao bubreg iste godine.

Tina Tarner
Tina Tarnerfoto: Profimedia

"Bila sam oduševljena kada se ponudio da mi da bubreg. Rekao je da ne želi drugu ženu ili drugi život - bili smo srećni i on je bio spreman da učini sve da nas održi u životu", ispričala je Tina tada.

Tina se takođe godinama borila sa posttraumatskim stresom uslovljenm dugogodišnjom nasilnom vezom sa Ajkom Tarnerom koji ju je krvnički zlostavljao.

1 / 9 Foto: Profimedia

Sve nesreće ovog sveta zadesile su Tinu Tarner , te nije ni čudo što je teško obolela. Sahranila je oba sina, a njihovu smrt nikad nije mogla da prežali. Bolovala je u sebi, tiho, a za svet je imala širok osmeh. Međutim, posledice teškog i traumatičnog života odnele su svoj danak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Tina Tarner