ON JE BIO LEP KAO APOLON, ONA NAJZGODNIJA BEOGRAĐANKA: Posvetio joj je najveći HIT, a njihova ljubav bila je TURBULENTNA

Jedna od najlepših ljubavnih priča bivše Jugoslavije bila ona između Gorana Miloševića i Jelene Tinske.

Celebrities
Autor:
ON JE BIO LEP KAO APOLON, ONA NAJZGODNIJA BEOGRAĐANKA: Posvetio joj je najveći HIT, a njihova ljubav bila je TURBULENTNA
Fatalna ljubav Jelene Tinske i Gorana Miloševića, Foto: Printscreen Youtube / EX YU ARHIV

Goran Milošević je tih 80-tih važio za najlepšeg momka u Beogradu. Vozio je motor, bio je pevač grupe Generacija 5 i za njim su, malo je reći, ludele devojke.

Njegovo srce je tada zarobila jedna od najlepših žena u Beogradu - Jelena Tinska. Iako je bila starija od njega skoro deset godina i imala dvoje dece, njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put.

Goran i Jelena su se upoznali na vrlo zanimljiv način. Jelenu je fotografisao fotograf Mikica Veselinović i kada joj je doneo fotografije tu su bile i one od Gorana Miloševića. Čim ih je pogledala, pitala je Mikicu o kome je reč.

Kada joj je objasnio da je to Goran iz „Generacije 5“, koja je tada bila veoma popularan bend, ona je odmah tražila njegov broj telefona. Pomislila je kako bi bili zanimljivo da ga povede sa sobom na koncert čuvenog Leonarda Koena koji je trebalo da nastupi na Kolarčevom univerzitetu te subote.

Nazvala ga je i predstavila se, međutim, on nije verovao da ga zove Jelena pa joj je spustio slušalicu. Zvala ga je ponovo. Bila je uporna i dogovorili su se da se vide u Šumatovcu. Nisu otišli na koncert, a i od tog prvog susreta - nisu se više odvajali jedno od drugog. I to je trajalo punih godinu dana.

Goran je živeo sa ocem koji je često bio odsutan zbog posla, a Jelena sa svojom majkom i dvoje male dece. Vreme su provodili u njegovoj kući, viđali se noću, a ona je ujutru trčala kod dece da ih spremi za školu dok ju je on čekao u obližnjem kafeu. Kada deca odu u školu, vraćali su se kod njega i spavali do podneva.

Goran je bio jedan od najlepših momaka u Beogradu
Goran je bio jedan od najlepših momaka u Beogradu foto: Prinscreen/youtube/Inner City Hoops

Išli su i na svirke, a ona se trudila da njegove nastupe ne propušta.

Jelena je bila jedna od najlepših devojaka u Beogradu. Kada ju je Goran video, bila je to ljubav na prvi pogled. Beograd je mnogo pričao o ovom paru, a nazivali su ih i „najromantičnijim parom“. Jelena Tinska je tada pevala u rok grupi „Lutka“. Često su pevali jedno drugom, a kroz Beograd su se vozili na Goranovom motoru i na taj način plenili pažnju.

Bio je to najburniji period života Jelene Tinske. Mnogo su se voleli, ali i rastali jer je u njegovom krevet zatekla drugu devojku.

Jelena Tinska i dan danas se rado seća Gorana
Jelena Tinska i dan danas se rado seća Gorana foto: Printscreen/youtube/VLADIMIR OMORAC

Iako je on tvrdio da je nije prevario, pojašnjavajući da je tu samo prespavala stjuardesa, devojka od njegovog druga direktora aerodroma, Jelena mu nije verovala. Odmah mu se osvetila tako što je bila sa njegovim drugom čija je devojka presavala u Goranovom krevetu, a potom je otišla u Novi Sad sa drugaricom.

Pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko" je posvetio upravo njoj.

U junu je upoznala slikara Miću Uzelca. U julu se udala za njega iz inata Goranu, a već u avgustu razvela. Posle nekog vremena dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, ali to nije potrajalo. Goran je bio izuzetno lep muškarac i veoma popularan. Jelena ga je spomenula i u svojoj knjizi gde je napisala da je bio „lep kao Apolon“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs