PREŠLA JE NA TATINU TAMNU STRANU, ZA MAJKU NE ŽELI DA ČUJE: Kako danas izgleda usvojena ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman

Izabela Kidman Kruz usvojena je ćerka Nikol Kidman i Toma Kruza, a zbog sajentologije dugo nije razgovarala sa majkom.

Celebrities
Autor:
PREŠLA JE NA TATINU TAMNU STRANU, ZA MAJKU NE ŽELI DA ČUJE: Kako danas izgleda usvojena ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman
Kako danas izgleda usvojena ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman, Foto: Profimedia

O životu Izabele Kruz, usvojenoj ćerki Toma Kruza i Nikol Kidman, ne zna se mnogo. Slavni roditelji krili su decu od očiju javnosti, a pogotovo kada je Tom pristupio Sajentološkoj crkvi.

Ipak, u poslednje vreme, Izabela je više aktivna na Instagramu, a mnogi su primetili da u poslednje vreme, osim što više objavljuje svoje radove, lajkuje i slike svoje mame, sa kojom je poznato da nije u najboljim odnnosima, te se uveliko nagađa o njihovom pomirenju.

Tom Kruz i Nikol Kidman usvojili su dvoje dece
Tom Kruz i Nikol Kidman usvojili su dvoje dece foto: Profimedia

Brak Toma i Nikol trajao je od 1990. pa do 2001. godine, a tokom zajedničkog života usvojili su dvoje dece - ćerku Izabelu 1992. godine, a sina Konora tri godine kasnije. Isabela i Konor odrasli su van svetala reflektora.

Štaviše, poznato je da Izabela zazire od medijske pažnje, a na svom instagramu retko objavljuje svoje selfije, te su mnogi bili iznenađeni kada su nedavno videli njenu retku fotografiju.

Na poslednjoj fotografiji Izabela je kratko ošišana i ima smeđu boju kose, a dosad je već pokazala kako voli da eksperimentiše s novim i drugačijim frizurama i bojama kose.

Na njenom Instagram profilu takođe se mogu naći njena apstraktna umetnička dela živopisnih boja, koja prodaje po ceni od 30 dolara.

Nedavno su strani mediji pisali kako holivudska zvezda Tom Kruz pokušava da nagovori Belu da živi sa njim u njegovom londonskom penthausu. Međutim, Izabela živi sa suprugom, IT savetnikom Maksom Parkerom, u skromnoj kući sa tri spavaće sobe u Krojdonu u južnom Londonu, a komšije ističu da joj je draži miran život od reflektora.

Takođe, mediji su nedavno preneli kada se javno zahvalila svom ocu zbog svega što je učinio za nju, "jer bi se inače utopila u vlastitim problemima da joj on nije bio potpora".

Odnos sa mamom Nikol

Nakon što je došao kraj braku Toma i Nikol, par je neko vreme delio starateljstvo nad Izabelom i Konorom. Međutim, ubrzo su se deca odlučila za Toma i Sajentološku crkvu u kojoj su odrasli.

Nikol u medijima nikad nije volela da priča o deci kako im ne bi narušila privatnost, ali pre tri godine je otvorila dušu za australijski WHO magazin. "Oni su odrasli i sposobni su da donose sopstvene odluke. Odlučili su da će biti sajentolozi, a moj posao majke je voleti ih", rekla je tom prilikom, aludirajući na njihovo versko opredeljenje.

Nikol Kidman ne viđa usvojenu decu
Nikol Kidman ne viđa usvojenu decu foto: Profimedia

Međutim, iako se otuđila od majke još nakon razvoda holivudskih supružnika, sada mediji pišu kako bi majka i ćerka konačno mogle biti na pragu pomirenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs