"ZALUPIO JE VRATIMA, REKAO NEŠTO STRAŠNO I TO JE BIO KRAJ NAŠE VEZE" Neda Ukraden o velikoj ljubavi sa hirurgom

Neda Ukraden ne govori često o svom ljubavnom životu i malo ko zna da je bila u vezi sa hirurgom.

Celebrities
Autor:
"ZALUPIO JE VRATIMA, REKAO NEŠTO STRAŠNO I TO JE BIO KRAJ NAŠE VEZE" Neda Ukraden o velikoj ljubavi sa hirurgom
Neda Ukraden bila u vezi sa hirurgom, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Neda Ukraden jedna je od naših najvećih zvezda, a o njenom ljubavnom životu nikad se nije znalo previše. Poznato je da Neda iza sebe ima jedan brak sa rediteljem Milanom Bilbijom, sa kojim ima ćerku Jelenu.

Pevačica se nikada nije bojala da napravi radikalne poteze, kako u karijeri tako i u privatnom životu, a kada u braku više nije bila srećna rešila je da se razvede.

Neda Ukraden iza sebe ima jedan brak
Neda Ukraden iza sebe ima jedan brak foto: Mateja Stanisavljevic/ATA

"Nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila je, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu", rekla je Neda i dodala da se nije ponovo udala zbog deteta:

Neda Ukraden iz prvog braka ima ćerku Jelenu
Neda Ukraden iz prvog braka ima ćerku Jelenu foto: Printscreen/Instagram/bilba80

"Nisam se udala zato što sam žena koja ima dete. Ja sam prevashodno majka pa sve drugo. Kad ste sami onda se selite sa koferom gde hoćete. Ali kad imate dete… Dovesti dete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Ćerka je bila ušuškana, ja tu, dve bake, dve deke, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum venčanja, ali sam odustala zbog ćerke" , rekla je Neda za "HRT-u".

Jednom prilikom se prisetila i jedne svoje ljubavi koja se neslavno završila.

"Desilo mi se to u životu. Imala sam divnu ljubav, jednog hirurga, koji je poludeo... Nije poludeo hirurg u smislu na hirurgiji, nego kod kuće. Zalupio je vratima, rekao je nešto ružno, strašno, i to je bio kraj naše veze", ispričala je Neda.

Neda ukraden bila je u vezi sa hirurgom
Neda ukraden bila je u vezi sa hirurgom foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs