ŠUŠKA SE KAKO JE PREDSEDNIKU RODILA BLIZANCE I NESTALA BEZ TRAGA: Gde je danas glumica koju su Srbi obožavali 90-ih?

Adel je bila veoma popularna u Meksiku, a zahvaljujući serijama i u svetu. Srbija je pamti preko uloga u serijama Marija Isabela, Pravo na ljubav i Izvor, a evo kako izgleda njena životna priča

Celebrities
Autor:
ŠUŠKA SE KAKO JE PREDSEDNIKU RODILA BLIZANCE I NESTALA BEZ TRAGA: Gde je danas glumica koju su Srbi obožavali 90-ih?
Gde je danas najpopularnija meksička glumica?, Foto: Printscreen/youtube

Adel Norijega je bila jedna od najdražih meksičkih glumica početkom devedesetih godina. Gledali smo je u serijama "Pravo na ljubav", "Izvor", "Prava ljubav", "Marija Isabela" i dr.

Adel je imala samo 12 godina kada je njen talenat prepoznao agent u jednom tržnom centru dok se šetala sa majkom. Odmah je bila angažovana u svetu mode, da bi brzo počela da radi i kako glumica. Nizale su se razne pozorišne uloge, ali televizijske serije su joj omogućile svetsku slavu. Meksičke serije u kojima je igrala glavnu ulogu razlikovale su se mnogo od dotadašnjih. Naime, u jednoj od njih igrala je lik mlade buntovnice koja se suočava sa drogom i prostitucijom. To je u Meksiku bilo veoma poučno s obzirom da je država bila ogrezla u kriminalu.

U jeku popularnosti počelo se šuškati kako je bila u vezi sa bivšim predsednikom Meksika, Karlosom Salinasom kojem je navodno rodila sina, a potom i blizance. Međutim, te navode nisu potvrdili, ali ni demantovali ni Adel ni tadašnji predsednik.

Pre 13 godina ova glumica se sasvim povukla sa scene i iz javnog života. Samim tim što je tako iznenada "nestala" njeno ime je obavijeno velom tajni.

Iako postoji nekoliko Instagram i Fejsbuk naloga sa njenim imenom, niko ne zna kako glumica danas izgleda i gde živi, piše Srbija Danas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs