SAMO NOS JE OPERISALA 5 PUTA: Emina je dala 15.000 € da bi bila kao Barbika, a ove fotke otkrivaju šta je sve RADILA

Emina Jahović važi za jednu od najlepših pevačica na estradi, a stare slike otkrivaju koliko se promenila kroz godine.

Celebrities
13:00h Autor:
SAMO NOS JE OPERISALA 5 PUTA: Emina je dala 15.000 € da bi bila kao Barbika, a ove fotke otkrivaju šta je sve RADILA
Kako je Emina Jahović izgledala pre operacija?, Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Emina Jahović već godinama osvaja publiku svojim muzičkim hitovima, duetima sa kolegama, ali i atraktivnim izgledom. Lepa brineta iz Novog Pazara godinama živi na relaciji Istanbul-Beograd, a delić tog svog životnog stila povremeno otkrije i na društvenim mrežama.

Zbog izgleda je mnogi porede sa barbikom, a lepa brineta ne krije da je za njen izgled i te kako zaslužna pravilna nega, ali i redovni treninzi koje nikad ne preskače. Zahvaljujući tome, Emina i dalje može da se pohvali vitkom linijom, a danas je, u 41. godini u boljoj formi nego dok je bila mlađa.

Emina Jahović važi za jednu od najlepših pevačica
Emina Jahović važi za jednu od najlepših pevačica foto: Instagram / yaemina

Doduše, Emina nikad nije krila koliko je izgled bitan za njen posao, ali o detaljima svojih intervencija uvek je ćutala. Međutim, otkako se pojavila na ovogodišnjem MAC Awardsu, njen podmlađeni, "osveženi" izgled tema je društvenih mreža na kojima se uveliko nagađa o tome šta je sve menjala na svom licu.

Emina Jahović na MAC dodeli nagrada
Emina Jahović na MAC dodeli nagrada foto: ATA Images / Antonio Ahel

Dokaza nema, ali i ako je nešto radila, nema sumnje da je izabrala profesionalce koji su učinili da promena bude prirodna. Tako je Emina nedavno i posvetlela kosu, a iako je imala jaču šminku, nije se moglo pobeći od utiska da pevačica deluje mlađe nego ranije.

Kako prenose domaći mediji, Emina je deset dana pre dodele nagrada posetila svog doktora u Istanbulu gde je uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvežila ga najnovijom metodom sa hijaluronskom kiselinom.

Kako tvrde, ona je na različite intervencije i tretmane potrošila čak 15.000 evra, a da bi dobila svoj savršeni barbie nos, navodno ga je operisala čak pet puta.

"Svaka žena želi da izgleda lepo, ja sam pored mame imala primer da treba da negujem telo, lice, ali i dušu. Posao mi je takav da na sceni moram da izgledam lepo, mada privatno volim da šetam bez šminke i budem opuštena", rekla je Emina za Stars.

Emina nikada nije otvoreno pričala o intervencijama
Emina nikada nije otvoreno pričala o intervencijama foto: printscreen/instagram

Na njenom profilu ćete zaista pronaći fotografije na kojima je bez šminke, ali ćete retko videti da pevačica deli neke starije slike, primera radi, sa početka karijere. Upravo tu se može videti koliko se promenila za sve ove godine.

Ako izuzmemo nos, kao i drugačiji način šminkanja, činjenica je da Emina deluje mlađe sada nego pre 20 godina, što je samo dokaz da je intervencije radila pametno, da budu što prirodnije i da istaknu njenu prirodnu lepotu.

"Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedela", napisala je svojevremeno Emina na Tviteru kada su je pitali za intervencije.

Pogledajte još neke njene stare fotografije u nastavku i procenite i sami, da li je Emina zaista toliko izmenila svoj lik, ili je više u pitanju dobra nega i drugačiji stil šminkanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs