LJUBI SE U USTA SA SESTROM, A SAD JE ZARONIO GLAVU U MAJČINE GRUDI: Brat Nemanje Gudelja zgrozio javnost fotografijom

Porodica Gudelj često na društvenim mrežama pokazuje koliko je bliska, ali mnogi njihovo ponašanje smatraju neprimerenim.

Celebrities
10:46h Autor:
LJUBI SE U USTA SA SESTROM, A SAD JE ZARONIO GLAVU U MAJČINE GRUDI: Brat Nemanje Gudelja zgrozio javnost fotografijom
Brat Nemanje Gudelja objavio neprimerenu sliku sa majkom, Foto: Printscreen/instagram

Porodica Gudelj već nekoliko puta se našla na meti negativnih komentara, zbog po mnogima veoma prisnih porodičnih fotografija koje kače na društvene mreže.

Podsetimo, krajem 2022. godine mlađa sestra fudbalera Nemanje Gudelja, Vanja Gudelj, objavila je fotografiju gde brata ljubi pravo u usta, što su mnogi na Tviteru komentarisali kao potpuno neprimereno.

Međutim, to njih nije sprečilo da nastave sa novim sličnim fotografijama.

Nova rođendanska slika majke i sina ponovo je iznenadila javnost. Oliverin mlađi sin Dragi Gudelj je na svom profilu objavio fotografiju sa majkom koja je mnoge ponovo isprovocirala.

Dragi je naime obrazom naslonjen na majčine grudi i čini se da ova porodica u tome ne vidi ništa neobično, što ne misle ostali korisnici društvenih mreža.

Fotografija je izazvala mnoge negativne komentare
Fotografija je izazvala mnoge negativne komentare foto: Printscreen/instagram

Mnogi smatraju da bez obzira na majčinsku ljubav, ovako nešto deluje neprimereno u ovom uzrastu i da prevazilazi sve granice dobrog ukusa.

Međutim, sa druge strane jasno je da je ova porodica neverovatno bliska, da su uvek jedni uz druge i da ih komentari očigledno ne dotiču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs