DOK JOJ JE MAHAO ŽENA GA JE "STRELJALA" POGLEDOM: Evo ko je lepa Brazilka kojoj najmoćniji čovek Katara nije odoleo

Bivši katarski emir, šeik Hamad bin Kalifa Al Thani tokom jučerašnje utakmice mahnuo je navijačici Brazila, a sada se saznalo o kome je zapravo reč

Celebrities
Autor:
DOK JOJ JE MAHAO ŽENA GA JE "STRELJALA" POGLEDOM: Evo ko je lepa Brazilka kojoj najmoćniji čovek Katara nije odoleo
Ko je brazilska navijačica kojoj je šeik mahao?, Foto: Printscreen/instagram

Nakon jučerašnje utakmice između Brazila i Švajcarke na Svetskom prvenstvu u Kataru, šeik Hamad bin Kalifa Al Thani postao je prava interent senzacija.

Naime, za vreme meča navijačica Brazila je snimila delić atmosfere sa tribina, a tom prilikom šeik joj je mahnuo. Sve to je primetila njegova supruga Mozi bint Naser koja ga je streljala pogledom.

Inače, šeik Hamad bin Khalifa jedan je od najmoćniih ljudi Katara, ima tri supruge i 13-oro dece, a kako je simpatični video ubrzo obiša ceo svet svi su se zapitali koja je lepa Brazilka.

Desire Soares je bivša manekenka i model koja se nakon uspešne karijere okrenula preduzetničkom poslu. Otvorila je svoju agenciju za modele Studio Desirée Soares", koja dugi niz godina uspešno posluje, piše portal quantosanos.

Pored toga ona je veoma poznata u svetu fudbala jer je već duži niz godina u braku s sportskim novinarem Galvoa Bueneom. Svi su zaključili da se ona na tribinama našla u pratnji svog supruga, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs