ONE SU NAJLEPŠE ŽENE FUDBALERA NA MUNDIJALU: Jedna nosi titulu najlepšeg tela na planeti, a druga se slikala za Plejboj

Svetsko prvenstvo u Kataru na tribine je dovelo najlepše žene fudbalera iz celog sveta, a ovo su samo neke od njih

Celebrities
18:32h Autor:
ONE SU NAJLEPŠE ŽENE FUDBALERA NA MUNDIJALU: Jedna nosi titulu najlepšeg tela na planeti, a druga se slikala za Plejboj
Najlepše žene fudbalera na Svetskom prvenstvu u Kataru, Foto: Profimedia/Printscreen/Instagram

Svetsko prvenstvo u Kataru traje već nedelju dana, a pored utakmica reklo bi se da veliku pažnju privlače devojke i supruge fudbalera. Svoje izabranike bodre sa tribina, a ne zna koja je od koje lepša.

Ipak jedna stvar je sigurna - izgleda su ovaj put golmani uspeli da odnesu pobedu nad igračima, bar kada je izbor lepotica u pitanju.

Izabel Gular

Izabel Gular poznata je brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo, a u medijima je često opisuju kao ženu sa najlepšim telom. Izabel je već godinama verena za nemačkog golmana Kevina Trapa, koji trenutno brani za Ajntraht. Biće zanimljivo videti za koga će lepa Gular da navija ukoliko se na Mundijalu dogodi meč između Nemačke i Brazila. Njenom vereniku neće biti lako, ali će Izabela sigurno pokupiti mnogo pogleda ako se pojavi na tribinama tokom mečeva.

1 / 5 Foto: Profimedia

Rakel Jakob

Žoze Sa od prošle godine čuva mrežu Vulverhemptona, a kada je iz Olimpijakosa stigao u Englesku veliku pažnju je privukla i njegova izabranica. Rakel se proslavila kao model, ali je dobila priliku da zaigra i pred kamerama, pošto je povremeno zovu za uloge u portugalskim serijama, ali, to nije sve. Ona se nekoliko puta slikala za čuveni Plejboj. U međuvremenu se Rakel okrenula porodičnom životu sa tri godine mlađim čuvarom mreže, sa kojim u ima trogodišnju ćerku.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/raqueljacoboficial

Mišel Gerzig

Zgodna Mišel devojka je golmana Tiboa Kurtoe koji čuva mrežu Belgije. Izraelska manekenka osvojila je srce jednog od najboljih golmana današnjice, a njihova ljubav u poslednje vreme cveta. Mnogi njegove uspehe pripisuju upravi njoj, jer kako kažu ona mu je pravi vetar u leđa.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/mishelgerzig

Izabel Kovačić

Supruga fudbalera Matea Kovačića, Izabel, dokaz je da i bez golotinje i objavljivanja nekog provokativnog sadržaja mogu da se istaknu lepota i sve čari ženskog tela. Izabela ima sopstveni biznis i ne želi da na sebe privlači pažnju golišavim fotografijama.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/izakova
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs