bez dlake na jeziku

"SLUŠAJ TI MALA, U TVOJIM GODINAMA SAM BILA 100 PUTA LEPŠA OD TEBE": Ruška očitala lekciju voditeljki koja će je PAMTITI

Ruška Jakić je ošto komentarisala voditeljke i otkrila načine na koje one dolaze do posla, umesto da uče školu.

Celebrities
Autor:
"SLUŠAJ TI MALA, U TVOJIM GODINAMA SAM BILA 100 PUTA LEPŠA OD TEBE": Ruška očitala lekciju voditeljki koja će je PAMTITI
Ruška Jakić ošto komentarisala voditeljke, Foto: Dragan Kadić / Kurir

Čuvena Ruška Jakić privlači pažnju gde god se pojavi, dok njene oštre izjave svaki put naprave pometnju. Nedavno je pojavljivanjem na jednom modnom događaju zasenila prisutne i pokupila brojne simpatije.

Poznato je da se nikada ne ustručava da kaže svoje mišljenje na bilo koju temu, te se često oštro komentariše svoje koleginice. Na njihov račun je iznela šok tvrdnje - da se 90 posto njih bavi najstarijim zanatom i da je to ključ njihovog uspeha.

Ruška Jakić
Ruška Jakićfoto: Antonio Ahel/ATA

"Oko 90 odsto tih čuvenih elitnih da ne kažem šta, šta one rade, one prodaju svoje telo za novac i pokušavaju da se uvale na neke televizije da budu zvezde padalice. Što ja toliko trajem? Iza mene nikada nije stajao ni uspešan muž, ni političar, nikad nisam preko kreveta ništa, ja sam vodila ljubav samo iz ljubavi", jasna je bila Ruška.

Nedavnim gostovanjem na Kurir televiziji, u popularnoj emisiji "Puls Srbije", oštro je komentarisala jednu učesnicu rijalitija koja je imala ambicije da postane voditeljka.

"Danas bi svi hteli da budu voditelji i voditeljke. Svi oni koji imaju višak silikona, a manjak pameti i talenta imaju životni san da se pojave na televiziji, ne znajući koliko je to opaka mašinerija. Publiku ne možeš da prevariš nikad.", rekla je Ruška i dodala:

"U jednoj emisiji gde sam gostovala rekla sam voditeljki koja mi je rekla da je popularna: "Slušaj ti mala, kada sam imala tvoje godina bila sam sto puta lepša od tebe, lepota nije ulaznica za uspeh. Drugo, nauči nešto, radi, upiši fakultet, zanat, a ne da se prevrćeš iz kreveta u krevet i kao popularna si", zaključila je Ruška.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs