GLUMICA ĆE USKORO BITI ISKLJUČENA SA APARATA ZA ODRŽAVANJE ŽIVOTA, A NJENI ORGANI BIĆE DONIRANI: "Neće preživeti"

Glumica En Heč trenutno se nalazi na aparatima za održavanje života, a porodica je saopštila kako je njen mozak jako oštećen, te da glumica, na žalost, neće preživeti

Celebrities
Autor:
GLUMICA ĆE USKORO BITI ISKLJUČENA SA APARATA ZA ODRŽAVANJE ŽIVOTA, A NJENI ORGANI BIĆE DONIRANI: "Neće preživeti"
Foto: Profimedia

Porodica En Heč dala je izjavu za javnost o stanju glumice i tom prilikom su saopštili da se "ne očekuje da će glumica preživeti" s obzirom da je imala veliku povredu mozga.

Nakon što je izazvala dve saobraćajne nesreće, En je doživela veliku povredu mozga, a sada se nalazi na aparatima koji je održavaju u životu. Čeka se potvrda da li njeni organi mogu da se doniraju, piše Dejli Mejl.

"Želimo da se zahvalimo svima na lepim željama i molitvama za Enin oporavak i da se zahvalimo predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za En u Grosmanovom centru za opekotine u bolnici Vest Hils. Nažalost, zbog nesreće En je pretrpela tešku povredu mozga i ostaje u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživeti", stoji u saopštenju.

En Heč
foto: Profimedia

"En je imala veliko srce i dirnula je svakoga koga je srela svojom velikodušnošću. Imala je više od svog neverovatnog talenta, želela je da prenese na druge radost i dobrotu. Biće zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati", dodaje se u izjavi.

Policija je u četvrtak rekla CNN-u da istražuje da li je Hejč bila pod uticajem opijata za vreme incidenta, ali da je "potrebno dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakvi lekovi koje je dobila u bolnici", rekla je policajka Eni Hernandez.

Hejč je u petak udarila automobilom u garažu u naselju Mar Vista u Los Anđelesu. Sudar je izazvao požar koji se gasio sat vremena.

En Hejč je poznata po ulogama u filmovima kao što su Psiho, "Donnie Brasco" i "Cedar Rapids", a između 1997. i 2000. godine bila je u ljubavnoj vezi sa voditeljkom Elen Dedženeris.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs