pRIČA SE

KAD SE UDALA ZA STAROG MILIJARDERA NIJE RAČUNALA DA ĆE ON ŽIVETI TOLIKO DUGO: Ona ima 66, on 91 godinu i sad se razvode!

On ima 91 godinu i odlučio je da se razvede!

Celebrities
Autor:
KAD SE UDALA ZA STAROG MILIJARDERA NIJE RAČUNALA DA ĆE ON ŽIVETI TOLIKO DUGO: Ona ima 66, on 91 godinu i sad se razvode!
Džeri Hol I Rupert Merdok, Foto: Profimedia

Bivša manekenka Džeri Hol (66) razvodi se od milijardera i medijskog mogula Ruperta Mardoka (91)! Ova vest je iznenadila mnoge s obzirom da je par često viđan po plažama kako uživaju u zajedničkom društvu.

Polsednji put kad su viđeni zajedno, proslavljali su Rupertov devedeseti rođendan i tom prilikom Džeri je bila veoma pažljiva prema svom suprugu.

1 / 3 Foto: Profimedia

Medije je najviše brinula činjenica kako će to uticati na podelu imovine, ali bogatstvo porodice Merdok brižljivo je zaštićeno imajući u vidu da je Rupert obožavao žene, te da je iz braka u brak ulazio "na prečac".

Priča se kako je kompanija Foks Njuz i Vol Strit Žurnala pod strogim upraljanjem fondacije Merdok koju vode njegova najstarija deca.

Džeri Hol će sigurno dobiti i više novca nego što joj je potrebno, ali sada nije jasno zašto se par razvodi.

Sam Rupert je nekoliko puta govorio kako je veoma zadovoljan u braku sa Džeri, a kada su se venčali 2016. godine on je tvitovao kako je "najsrećniji čovek na svetu!"

Džeri Hol, Rupert Merdok
foto: Profimedia

Međutim, tviteraši su surovi po pitanju razvoda ovog para. Mnogi navode kako Džeri nije računala na to da će Rupert Merdok živeti toliko dugo, dok drugi kažu da joj je dosadio starac...

1 / 3 Foto: Profimedia

Dok je ona u rokera gledala kao u Boga, on je varao s kim je stizao. Džeri je bila toliko povređena da je sledeći put u brak ušla hladne glave. Izgleda da ni ta odluka nije bila najsrećnije rešenje s obzirom da se sada razvodi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs