STAJE NA LUDI KAMEN

NAKON PRINOVE, NA REDU JE VENČANJE:Petar Grašo ženi se 19. februara! Evo kako će izgedati ceromija i ko je pozvan!(FOTO)

Petar Graho i njegova izabranica Hana Huljić, izgovoriće sudbonosno "da" 19. februara. Nešto ranije nego što su prvobitno planirali.

Celebrities
21:30h Autor:
NAKON PRINOVE, NA REDU JE VENČANJE:Petar Grašo ženi se 19. februara! Evo kako će izgedati ceromija i ko je pozvan!(FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić izgovoriće sudbonosno “da” 19. februara u Splitu, piše“Index.hr”. Iako je njihovo venčanje prvobitno bilo planirano za proleće, par je ipak odlučio da sve malo ubrza.

Naime, svečana ceremonija venčanja se održati u crkvi svetog Frane u Splitu, a prisustvovaće samo najbliži članovi porodice i prijatelji, a na spisku zvanica će biti i neka od poznatih imena javne scene.

EVO KAKO JE DANIJELA MARTINOVIĆ REAGOVALA KAD JE ČULA DA ĆE PETAR GRAŠO DOBITI DETE: Reči koje pogađaju u centar! (FOTO)

Inače, Hanina venčana kuma biće njena dobra prijateljica Domenika Žuvela.

Nedavno je u javnost dospela i informacija da će se Hana i Petar uskoro ostvariti u ulozi roditelja, a lepe vesti potvrdila je za medije i buduća mama.

- Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost - rekla je ona tom prilikom.

KO JE HANA HULJIĆ, ZA KOJOM JE POLUDEO PETAR GRAŠO: Sasvim jednostavna devojka iz komšiluka! (FOTO)

Inače, Hanin otac, muzičar Tonči Huljić blagoslovio je vezu ćerke i pevača, pa istakao da je ponosan što će uskoro postati deda.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs