Divno

LJUBAVNA PRIČA TRAGAČA ŽARKA STEVANOVIĆA: Ovako je našao svoju Jelenu!

Ne parira mi u kvizaškom znanju, ali zato me nadmašuje u drugim stvarima, kaže Žarko

Celebrities
Autor:
Foto: Printscreen/youtube/kao sav normalan svet

Najmlađi prvak sveta u kvizu Žarko Stevanović kao učesnik Potere odavno je stekao naklonost većine gledalaca. Šarmantan i neposredan, besprekornog znanja, lako se izborio za status omiljenog „tragača“, na koga se učesnici ne ljute čak i kada ih pobedi.

U svemu što radi Žarko ima bezrezervnu podršku porodice, a pre svega devojke Jelene sa kojom je u vezi od 2015. godine.

"Upoznali smo se na „Bir festu“, tačnije na koncertu grupe „Legende“. Uz dužno poštovanje svemu što su postigli, moram da kažem da nikada nisam voleo njihovu muziku, za razliku od Jelene. Ona je slušala taj koncert od početka, dok sam ja došao na samom kraju, u trenutku kada je Ivan Milinković predstavljao članove benda. Dok su svi aplaudirali ja sam dobacivao „ua“. (smeh) Počeli smo da pričamo i odmah smo se „skontali“. Nekoliko dana kasnije stupili smo u vezu i ostali zajedno do danas," ispričao je Žarko u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

"Moram priznati da mi moja devojka ne parira po kvizaškom znanju, ali daleko me nadmašuje u drugim stvarima, kao što su kuvanje ili matematika. Slobodno mogu da kažem da se nadopunjujemo, a to je obavezan deo svake veze."

Momak briljantnog znanja, odrastao je u naselju Veliki Mokri Lug, sa majkom, deset godina starijom sestrom i bratom. Njegov otac iznenada je preminuo dva i po meseca pre nego što se Žarko rodio, tako da, nažalost, nije stigao da ga upozna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...