ROMANTIČNA PRIČA

ČIM SAM JE UGLEDAO, ZNAO SAM DA ĆE BITI MOJA ŽENA: Nina je ostavila dečka zbog Milija, nakon SAMO 2 susreta!(FOTO)

Nini je rekao samo da raskine s dečkom, i od tog trenutka se nisu razdvajali

Celebrities
Autor:
ČIM SAM JE UGLEDAO, ZNAO SAM DA ĆE BITI MOJA ŽENA: Nina je ostavila dečka zbog Milija, nakon SAMO 2 susreta!(FOTO)
Foto: ATA images

Kako je Mili upoznao ženu Ninu? Još je važnije pitanje - šta se desilo kad su se drugi put videli...

Život kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija obeležili su brojni događaji, kako oni tragični u bivšoj Jugoslaviji, tako i romantični kakav je bio susret sa budućom suprugom Ninom u Beogradu.

Nedugo pre tog trenutka, Mili je živeo u čarobnoj vili na Dedinju, dobivši je sticajem okolnosti na korišćenje. Kako je ispričao za Kurir, to je bila neverovatna rezidencija.

"Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski."

POTIČEM IZ UGLEDNE LEKARSKE PORODICE, ODRASTAO SAM U STANU OD 400 KVADRATA: Rat nam je sve odneo, bio sam gladan i bos!

U to vreme se družio sa grupom devojaka, njih 10-12 koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove, igraju igrice. "Ja iz te vile skoro da nisam ni izlazio, i dan-danas odem samo tri-četiri puta godišnje do grada", priča Mili, "volim svoj prostor i ne volim da menjam tu energiju."

Ispostavilo se da su ove devojke puno pričale o Miliju drugarici Nini koja je tada bila u Italiji, gde je studirala. U međuvremenu, muzičar je morao da se odseli i prešao je u mali studio od 15 kvadrata na Dorćolu.

"Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju." Ipak, kad je Nina konačno došla sa jednom prijateljicom, Mili kaže da je "odmah znao da je to - to".

ALEKSANDAR SREĆKOVIĆ KUBURA O RAZVODU OD MARIJE: Ako prijateljstvo postoji pre braka, onda ga ima i nakon!

"Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno.

Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo."

Njoj je to bilo smešno, ali tako je i bilo, to je bilo naše drugo viđenje u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri meseca godišnje, gde smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije. Tamo smo se i verili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzuma", ispričao je Mili.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs