OBJAVLJEN POZIV UPOMOĆ SA TRAGIČNOG SNIMANJA ALEKA BOLDVINA: Najmirnijim glasom na svetu rekla je...

Svet je i dalje u šoku

Celebrities
15:04h Autor:
OBJAVLJEN POZIV UPOMOĆ SA TRAGIČNOG SNIMANJA ALEKA BOLDVINA: Najmirnijim glasom na svetu rekla je...
Foto: Profimedia

Objavljen je policijski snimak na kojoj Mejmi Mičel, jedna od članica produkcije filma Rust, zove policiju nakon što je Alek Boldvin (63) upucao 42-godišnju snimateljicu Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza.

"Ranč Bonanza Creek, imamo dve osobe koje su slučajno upucane rekvizitom. Odmah nam je potrebna pomoć", rekla je Mejmi dispečeru. On ju je potom upitao: "Je li bio napunjen pravim mecima?"

"Ne mogu vam to reći. Imamo dve povrede od pucnja iz filmskog pištolja", dodala je.

Mnogi su se čudili kako je Mejmi uspela da ostane tako mirna, ali njena uznemirenost se videla kada je slušalicu predala drugom kolegi, koji je smireno pokušavao da pomogne povređenima, slušajući uputstva dispečera Hitne pomoći.

Podsetimo, glumac Alek Boldvin je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio ridatelja Džoela Suza. Istraga je u toku, a incident se dogodio na snimanju filma.

Hačins je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta Nju Meksiko, ali je ubrzo proglašena mrtvom, a Suza je hitna pomoć dovela u medicinski centar Christus St. Vincent, odakle je otpušten u stabilnom stanju istog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs