MILICA TOMAŠEVIĆ

ONA IGRA MLADU JOVANKU BROZ U SERIJI: Sa 19 godina bila je mis Kosova i Metohije, a pored glume završila OVAJ fakultet!

Glumica Milica Tomašević (29) u seriji "Jovanka Broz i tajne službe" igra suprugu Josipa Broza Tita do pedesete godine, dok je Jovankin lik nakon tog perioda oživela Snežana Savić

Celebrities
Autor:
Foto: PrintscreenJutjub/ RTS Prikazuje

Jovanka Broz bila je žena predsednika Jugoslavije na vrhuncu njegove moći, i nesumnjivo je imala glas u donošenju raznoraznih odluka.

Postoje teorije o tome ko ju je i zašto doveo u Beli dvor, za koga je radila i ko je radio za nju... Skoro sve je dovedeno u pitanje, osim njene sposobnosti da stvari drži pod kontrolom koliko je to bilo moguće. Bila je Titova senka i vodila je računa o svemu.

Koliki je bio njen uticaj, to jeste centralna tema serije, za Blic je nedavno otkrila glumica Milica Tomašević, kojoj je pripala ova uloga.

Milica Tomašević detinjstvo je provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, kada se preselila u Beograd. Bila je mis Kosova i Metohije 2011. godine, a uporedo sa Fakultetom umetnosti u Кosovskoj Mitrovici završila je i ekonomiju. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

-Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet - izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

Milicu Tomašević publika trenutno gleda i u drugoj sezoni serije "Igra sudbine", gde igra Nadu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...