GRAD GA VIŠE NE ZANIMA

MATEJA KEŽMAN REKAO ZBOGOM CIVILIZACIJI: Sa trećom suprugom živi na planini, a izgleda skoro neprepoznatljivo!(FOTO)

Slavni fudbaler je mir i sreću pronašao daleko od asfalta, sa suprugom i sinom

Celebrities
Autor:
MATEJA KEŽMAN REKAO ZBOGOM CIVILIZACIJI: Sa trećom suprugom živi na planini, a izgleda skoro neprepoznatljivo!(FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

- S obzirom da je veliki ljubitelj prirode i zdravog načina života, odlučio se da živi na ovoj lokaciji sa svojom porodicom - priča izvor

Mateja Kežman već neko vreme živi na Kopaoniku. Naime, bivši fudbaler preselio se na planinu sa trećom suprugom Tarom Šumonjom i njihovim sinom Lukom, te je gradsku gužvu zamenio mirom i čistijim vazduhom.

Navodno je nekadašnji sportista pre izvesnog vremena na planini kupio kuću, a s obzirom da je veliki ljubitelj prirode i zdravog načina života, odlučio se da živi na ovoj lokaciji sa svojom porodicom.

Kežman je na Kopaoniku, inače, provodio dosta svog slobodnog vremena, uglavnom zimi, jer je ljubitelj sportova na snegu, tako da je bez mnogo razmišljanja, u dogovoru sa svojom suprugom, navodno, odlučio da se trajno nastani na ovoj planini, sazaje Kurir.

- Mateja je stalno provodio zimske mesece na Kopaoniku, jer obožava skijanje, a letnje na moru, na Adi Bojani. On je pronašao tamo svoj mir daleko od grada, a i njegova žena smatra da je Kopaonik mesto najbolje za odrastanje njihovog sina. Kako tamo ima i apartmane, koje izdaje već nekoliko godina, a u koje je uložio novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere, biće mu lakše da nadgleda poslove i da bude u toku sa svim dešavanjima na planini - otkrio je izvor za pomenuti list.

Podsećanja radi, Tara je Kežmanova treća supruga, ali pred zakonom druga. Oni su bili u vezi pet godina pre stupanja u brak. Pre nje, Kežman je bio u bračnoj zajednici sa Emilijom 11 godina, i s njom je dobio troje dece - Lazara, Aleksandra i Jakova, a kasnije mu je partnerka Marija Perković rodila sina Filimona.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs