Pogledajte

SVE OČI SINOĆ SU GLEDALE SAMO U NJU: Ovo je 15 godina mlađa izabranica Vlada Georgijeva! (FOTO)

U prolećnoj mini-haljini izabranica pevača izgledala je očaravajuće

Celebrities
Autor:
SVE OČI SINOĆ SU GLEDALE SAMO U NJU: Ovo je 15 godina mlađa izabranica Vlada Georgijeva! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevač i kompozitor Vlado Georgiev i Milica Samardžija od početka čuvaju svoju vezu daleko od očiju medija, pa nemamo često priliku da ih vidimo na gradskim događajima, niti zajedno poziraju za društvene mreže, piše Glossy.

Ipak, ponosni roditelji Sofije i Elene sinoć su držeći se za ruke stigli na otvaranje jednog lokala u Beogradu, a Milica je sve oduševila lepotom.

Petnaest godina mlađa izabranica čuvenog pevača izgledala je očaravajuće u prolećnoj mini-haljini dužih rukava, koje je ponela sa crnim sandalama s kaišima i tašnom s lančićem.

Vlado Georgijev, Milica Samardžija
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Par je, inače, godinama u skladnoj vanbračnoj zajednici, a pre nekoliko godina, na Vladovoj proslavi 40. rođendana, priredili su jednu šalu svojim prijateljima — organizovali su lažno venčanje. Naime, na slavlje je stigao matičar, a kada je pitao par pristaju li da sklope brak jednoglasno su rekli: "Ne".

— Kad se moj sestrić oženio, odnosno venčao kod matičara, dobio sam ideju da bih ja stvarno mogao doći i reći "ne", da bi to baš bilo lepo — ispričao je potom pevač kroz smeh i istakao da se Milica i on savršno razumeju, pa je ona podržala ovu ideju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs