PROKLETSTVO BOGATSTVA ILI NEŠTO DRUGO

FROJDOVA ČUKUNUNUKA I UNUKA NAJVEĆEG MOĆNIKA, A ŽIVOT JOJ JE PAKAO: Droga, bulimija, razvrat i porodične drame!(FOTO)

Unuka Ruperta Merdoka je najveća žrtva svoje enormno bogate porodice

Celebrities
Autor:
FROJDOVA ČUKUNUNUKA I UNUKA NAJVEĆEG MOĆNIKA, A ŽIVOT JOJ JE PAKAO: Droga, bulimija, razvrat i porodične drame!(FOTO)
Foto: Profimedia

Unuku medijskog tajkuna Ruperta Merdoka stalno su maltretirali u školi jer su njene porodične drame često završavale na naslovnim stranama. Šarlot Frojd je otkrila da se zbog toga okrenula drogama i da se borila sa bulimijom.

Ona je odrasla u Velikoj Britaniji, provodeći vreme između porodičnih kuća u Londonu i Safolku, a jedna je od trinaestoro unučadi Merdoka.

Takođe je čukununuka čuvenog Sigmunda Frojda preko svog oca Metjua. Ipak, uspešna familija i glamurozno vaspitanje, koje Šarlot opisuje kao „jedno od najpovlašćenijih svih vremena“, postali su pakao kad je napunila 13 godina.

Često bi njena porodica bila tema medija, pa bi vršnjaci šaputali o njima, šireći gadne glasine. U podcastu svoje prijateljice Alis Rouz, Šarlot je rekla da je bila šokirana saznanjem da se mnogi njeni vršnjaci “toliko bave korporativnim skandalima”. Rekla da su verovatno od roditelja čuli tračeve o njenoj porodici, a zatim bi dolazili u školu i ponavljali te priče.

Stalno je osećala potrebu da brani sebe i porodicu, što joj je “donosilo puno krivice i srama”.

Šarlot Frojd
foto: Profimedia

Osećala sam se odgovornom za nešto, uprkos tome što nisam bila kriva“, rekla je.

Okrenula se drogama, a u školi je stekla nadimak ‘K-anđeo’, jer je bila poznata po ketaminu.

“Moje mentalno zdravlje definitivno nije bilo dobro. Od kokaina bi mi pozlilo. Ali nakon što sam odradila prvu liniju ketamina, pomislila sam: ‘zavisna sam'”, ispirčala je Šarlot.

Saznalo se da je njen otac imao vanbračno dete – a ketamin bi učinio da Šarlot to zaboravi. Afera se dogodila dve godine pre razvoda od Šarlotine majke Elizabet Merdok. Elizabet je za aferu saznala samo 10 dana pre nego što su se pojavili naslovi u medijima. Bila je besna zbog izdaje supruga, koju je prevario sa privlačnom mlađom ženom koja joj je bila dobar prijatelj.

Šarlot je rekla da se nakon razvoda roditelja preselila kod svog „vrlo zabavnog“ oca i priznala:

Drogirala sam se kod kuće. Pala sam na dno i završavala u hitnoj, ali ništa me nije zaustavilo”.

Šarlot Frojd
foto: Profimedia

U najgorim danima, povukla se u sebe, radije uzimajući drogu sama u svojoj spavaćoj sobi nego u društvenom okruženju. Vremenom je počela da laže porodicu i gura svakoga ko je pokušavao da je podstakne da dobije pomoć, što je rezultiralo prekidima mnogih veza koje je imala. Danas je sedam meseci trezna i radi na svom oporavku.

Šarlot se takođe borila sa poremećajem ishrane, pa bi često namerno povraćala kada bi je nešto uznemirilo. Sa 17 godina prijavila se u ustanovu za lečenje i shvatila da bulimiju koristi kao mehanizam da bi “isključila mozak, čak i na sekund”.

Šarlot Frojd
foto: Profimedia

Planira da objavi seriju pesama koje je napisala tokom svoje zavisnosti u narednoj godini.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs