OČARALA GA JE

SRCE FUDBALSKE LEGENDE OSVOJILA JE JEDNA SARAJKA: Zbog Andree je ostavio ženu i dete, a evo kako ona izgleda!(FOTO)

Tijeri Anri, jedan od najboljih fudbalera sveta, oženjen je Srpkinjom.

Celebrities
17:42h Autor:
SRCE FUDBALSKE LEGENDE OSVOJILA JE JEDNA SARAJKA: Zbog Andree je ostavio ženu i dete, a evo kako ona izgleda!(FOTO)
Foto: Profimedia

Možda je fraza, ali je hteli mi to da priznamo ili ne to je surova realnost - iza svakog uspešnog čoveka stoji jaka žena, tajna uspeha legendarnog Tijeri Anrija je jedna Sarajka.

Malo ko je znao da je Andrea Rajačić žena sa kojom je nekadašnji kapiten francuske reprezentacije osnovao porodicu i sa kojom živi srećno već više od deset godina.

Dugo su krili ljubavnu romansu, ali su uporni mediji saznali da je veza ozbiljna i došli su do priznanja prelepe Andree. Sarajka(36) je tada za Jutarnji list potvrdila da je u ljubavi sa fudbalerom. Anri se zbog Andree razveo od britanske manekenke Kler Meri, s kojom ima kćerku Teu.

Tijeri Anri, Andrea Rajačić
foto: Profimedia

- Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih želela istupati s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Tjerija i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi oko godinu dana i da smo se upoznali u Španiji. Nisam se nikada bavila manekenstvom iako se to vrti po medijima, nego sam u Americi završila menadžment. Više od toga, posebno sada, ne bih želela otkrivati. Možda promenim mišljenje nakon nekog vremena, ali zasad je tako - rekala je simpatična Sarajka 2012. godine za hrvatski portal.

Tijeri Anri, Andrea Rajačić
foto: Profimedia

Andrea potiče iz ugledne porodice. Majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, no trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opeklina i plastičnu hirurgiju. Upravo u Kuvajtu su Andrea i njena mlađa sestra Jovana završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi, gde su u sklopu ekonomskog fakulteta obe završile studije menadžmenta.

Tijeri Anri, Andrea Rajačić
foto: Profimedia

Jovana je nakon studija otišla da živi Španiju, a tokom jednog od poseta sestri u katalonskoj prestonici Andrea je odlučila da se i sama preseliti u Barselonu. Tamo je na leto 2008. upoznala napadača Barselone Tijerija Anrija.

Par je u srećnom braku i imaju dvoje dece - Tristena i Tatianu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs