OTKRIO BIVŠI KRALJIČIN SEKRETAR

ISPLIVALI NOVI DETALJI O RAZGOVORU HARIJA I VILIJAMA POSLE SAHRANE: Da li je ON pomirio zavađenu braću?


Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da je pinc Čarls povezao princa Harija i Vilijama da posle sahrane razgovaraju nasamo
 

Celebrities
20:44h Autor:
Foto: Profimedia

Na sahrani princa Filipa, supruga kraljice Elizabete II, dogodio se prvi susret zavađene braće, prinčeva Harija i Vilijama, a posle emotivne službe u Kapeli Svetog Đorđa primećeni su kako zajedno odlaze i razgovaraju.

 

Diki Arbiter, bivši kraljičin sekretar za štampu, u emisiji Good Morning Britain rekao je da je princ Čarls verovatno želeo da njegovi sinovi to vreme iskoriste za "probijanje leda".

sahrana princa Filipa
foto: Profimedia

"Verovatno je Čarls naredio da ih ne čekaju automobili kako bi zajedno morali da prošetaju od kapele do dvorca", rekao je Arbiter i dodao:

"Jako bi me začudilo da to vreme braća nisu iskoristila za razgovor".

 

Da podsetimo, tokom sahrane svog dede, Vilijam i Hari su hodali uz kovčeg vojvode od Edinburga, ali odvojeno. Između njih stajao je rođak Piter Filips.

 

Nakon što su fotografije i snimci razgovora snnimljene posle ceremonije preplavile društvene mreže, mnogi su primetili zanimljivu situaciju u režiji  Kejt Midlton.


Najpre je počela s njima razgovor, a onda se tiho povukla i ostavila braću da šetaju i pričaju, prvi put posle više godina.

 

Mnogi tvrde da je to vojvotkinja od Kembridža to uradila namerno kako bi ih ostavila da nasamo razgovaraju posle toliko vremena, a samim tim i pomirila.

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs