Neverovatna žena

KEJT MIDLTON JE NOVA STENA KRALJEVSKE PORODICE, BRITANIJA SIGURNA U TO: Evo zašto! (FOTO)

Mnogo smo očekivali od vojvotkinje od Kembridža, ali ona je premašila ta očekivanja na sahrani princa Filipa. I nije samo u pitanju staloženost i stil, već i način nakoji se ponašala prema ostalim članovima porodice

Celebrities
10:06h Autor:
KEJT MIDLTON JE NOVA STENA KRALJEVSKE PORODICE, BRITANIJA SIGURNA U TO: Evo zašto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica ima sreće! Dostojna zamena princu Filipu (čoveku koji je podržavao kraljicu, postojno stajao u njenoj senci 73 godine) je Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža.

Mudra, sposobna žena, predana supruga i majka, svetionik stila i elegancije, još jednom je briljirala pojavivši se na sahrani savršeno smirena, stilizovana, gledajući direktno u kamere, kao da poručuje: ja pazim na kraljevsku porodicu.

Negativna slika o kraljevskoj porodici koja je stvorena onaj momenat kada su Megan i Hari izašli pred Oprine kamere, jednostavno je nestala kada se Kejt pojavila na sahrani, pokazavši da je kruna u sigurnim rukama.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Prvo je prišla princu Čarlsu, zagrlila ga i utešila, bez razmišljanja da li je to vrsta preterane bliskosti ili ne. Reagovala je kao brižna i topla osoba. Da situacija nije nameštena, svedoči i nejasan snimak, jer kamere nisu bile u blizini. Znači da Kejt to nije uradili zbog publiciteta.

Druga velika stvar je bila njena inicijativa da ponovo ujedini braću, prinčeve Vilijama i Harija. Prvo se obratila Hariju i pričala sa njim, da bi na kraju svoje mesto ustupila Vilijamu i ostavila braću da ćaskaju.

Zbog njenih postupaka Britanija je danas mirna, jer znaju da sa kraljicom neće nestati monarhija. Kejt je tu da sve dovede u red.

Kejt Midlton
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs