Pogledajte

OVO SU DECA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ: Obrazovanje im je najvažnije, ne vole medijsko eksponiranje! (FOTO)

Jelena kaže da je ćerka Dunja njeno ogledalo

Celebrities
Autor:
OVO SU DECA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ: Obrazovanje im je najvažnije, ne vole medijsko eksponiranje! (FOTO)
Foto: ATA Images

Poznata srpska voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić majka je dvoje dece - ima sina Marka i ćerku Dunju, piše Glossy.

Baš za ćerku je izjavila da je "njeno ogledalo".

Marko je stariji, a poznato je i da on i Dunja mnogo ulažu u svoje obrazovanje. Kako je sama voditeljka istakla u pojedinim intervjuima, Dunji izuzetno idu od ruke strani jezici, interesuje je psihologija, ali se oduvek zanimala i za modu, te se sa 14 godina otisnula u manekenske vode.

"Dunja je kao sasvim mala bila naprosto nemoguća. Hiperaktivna, nije prespavala čitavu noć skoro do svoje treće godine, a ni danas nije spavalica. Njen pubertet turbulentniji je jer je ona vrlo emotivna, empatična i osetljiva. Ponekad ume da povisi ton što me posebno iritira, ali zna da proceni granicu do koje može da ide. Bez obzira na svoje lude godine, sigurna sam da će i Dunja, kao i Marko, stasati u predivnu osobu. Najveći kompliment koji sam dobila za oba svoja deteta jeste da su lepo vaspitana", rekla je voditeljka svojevremeno.

Kako je njena ćerka počela da studira u Holandiji, Jelena otkriva da još nije nije naviknuta na to da ne može da je vidi kad god poželi.

"Nisam i nikad neću. Strahujem od njenog povratka u Holandiju, iako je tamo trenutno mnogo bezbednije nego kod nas, u svakom smislu. Međutim, plašim se da će me situacija u kojoj se nalazimo i za koju mislim da će, nažalost, potrajati onemogućiti da odletim kada čežnja postane nepodnošljiva, i zagrlim je", istakla je Jelena pre nekoliko meseci.

"Marko već tri godine radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Podjednako dugo živi sa devojkom. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem", zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs