Iskreno

MILENA SE UDALA ZA 30 GODINA STARIJEG HRVATSKOG GLUMCA: On je sposobniji od većine muškaraca, NIJE SVE U IZGLEDU! (FOTO)

Dok je Mileni ovo prvi brak, Frani Lasiću je ovo četvrti brak

Celebrities
Autor:
MILENA SE UDALA ZA 30 GODINA STARIJEG HRVATSKOG GLUMCA: On je sposobniji od većine muškaraca, NIJE SVE U IZGLEDU! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/milena.lasic

Poznati muzičar Frano Lasić (66) krajem prošle godine postao je tata malenom dečaku Nikolasu. Na svet ga je donela njegova 30 godina mlađa supruga, srpska umetnica Milena Lasić (36) kojoj ne prestaju stizati komentari na račun izgleda njihovog deteta.

Ona je, naime, odlučila na Instagramu pokazati kako dete izgleda pa su pratioci počeli komentarisati.

"Prelepo dete", "Koji slatkiš", "Sad mi liči na tatu, ali navijam za tebe", "Biće veći šmeker od tate", "Duša mala", samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj mama Milena drži sina u naručju.

Inače, nekoliko dana pre porođaja Milena je saznala da je pozitivna na koronavirus, ali dobro se isećala, rekla je tada za Story.

"Porodila sam se nekoliko dana kasnije carskim rezom te sam sina videla na minut, pre nego što su ga odveli. Bila sam smeštena na COVID odelu, a u bolnici mi se u to vreme nalazio otac koji je, kao i brat, bio pozitivan. Bio je to pravi emocionalni rolokoster," kazaka je tada Milena, a potom otkrila zašto su čekali tri nedelje da bi detetu dali ime.

"Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohteve, on svoje... I niko nije želeo da popusti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća," rekla je Milena i dodala da je Nikolas mirna beba. Milena kaže i kako se nosi s negativnim komentarima na račun braka s tri decenije starijim muškarcem.

"Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos," zaključila je Milena Lasić.

Milena je Franina četvrta supruga, a njihova prinova je Milenino prvo dete, dok Frano iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćerku Linu. Glumac i umetnica venčali su se u oktobru 2015. godine nakon tri godine veze, a na njihovom venčanju goste je pesmom zabavljao i sam Frano. Ubrzo nakon venčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim muzičkim angažmanima, a Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njenom umetničkom stvaralaštvu.

Iza Frane su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka. Bivši supružnici nakon razvoda ostali su prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri nedelje. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje dece, Luku i Linu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs