ivana mihić

Osvojila je publiku kao seksi Keti u SREĆNIM LJUDIMA, a danas ŽIVI NA SELU: ZARAĐIVALA sam džeparac BERUĆI VOĆE!

Poznata glumica, koja je igrala u ovoj popularnoj seriji, danas uživa u životu okružena prirodom i čistim vazduhom

Celebrities
Autor:
Osvojila je publiku kao seksi Keti u SREĆNIM LJUDIMA, a danas ŽIVI NA SELU: ZARAĐIVALA sam džeparac BERUĆI VOĆE!
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Već duže vreme publika nije imala priliku da gleda Ivanu Mihić na TV ekranima.

Deluje da se potpuno povukla iz javnog života i okrenula nekoj drugoj vrsti umetnosti.

"Još pre mog rođenja moji roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina, a kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i deo zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode. Pravila sam kućicu na drvetu, imala svoju družinu po uzoru na neke od omiljenih junaka iz dragih mi knjiga za decu, sa drugarima preko leta zarađivala za džeparac berući voće na okolnim plantažama, vozila bicikl od jutra do mraka, igrala se istraživača po okolnim šumama, s majkom pravila ajvar i džemove, a sa ocem pomagala komšiluku kada se peče rakija", priseća se i dodaje:

"Tako živopisno detinjstvo učinilo me je i danas veoma vezanom za ovaj kraj, te i sada ovde često boravim.

Kako kaže bavi se nekim poljoprivrednim poslovima, s obzirom na to da smo videli da je i njen otac Gordan umeo da sadi i neguje povrće i voće u dvorištu:

"Oduvek sam volela da se bavim vrtlarstvom i uz moju majku, koja je na imanju bila glavni pejzažni arhitekta, bila sam sa tatom izvođač radova. Komšije su me hvalile, a ja uživala u tome da tati vredim kao tri sina".

Kako trenutno pauzira kada je filmska umetnost u pitanju, Ivana se posvetila pisanju. Ipak, mnogo je onih kojima nedostaje da je gledaju u pozorištu ili na TV ekranu.

Ivana Mihić
foto: Kurir/Dragana Udovičić

Ona takođe ne krije da ju je pandemija naučila mnogim stvarima, a da vreme najviše koristi za kreativne stvari koje je ispunjavaju:

"Srećnom me čine, na primer, smeh mojih sestričina Noemi i Anael, duhovitost mojih bratanaca Saše i Nikole. I sa familijom i sa mnogobrojnim prijateljima čujem se često putem Facetime ili Vibera i sličnih aplikacija... Strpljivo čekamo da pandemija prođe, pa da obnovimo stari način komunikacije, zagrlimo se... U slobodno vreme volim da slikam, da pravim kolaže, gledam putopisne emisije, slušam muziku, vežbam...

Prijaju mi komplimenti na račun izgleda

Na društvenim mrežama Ivana neretko dobija komplimente na račun izgleda.

Ono što mnogi izdvajaju jeste da se nimalo nije promenila od pre skoro 30 godina, kada je publiku osvojala ulogama u kultnim serijama “Srećni ljudi” i “Gore dole”.

U vreme kada su se mnoge žene i previše okrenule estetskoj hirurgiji, glumica neguje prirodan izgled zbog kojeg uglavnom dobija pohvale.

"Kao i svakome, i meni prija kada dobijem kompliment. Istina, negujem prirodan izgled. Živim trenutno na selu u blizini Beograda, prija mi čist vazduh, zdrava hrana, kretanje... Negujem se, koristim dobre kreme, a kada je to potrebno, pošto sam glumica, i kvalitetnu šminku", zaključuje Ivana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs