Ljubavna priča

Kada se oženio, cela zemlja je tugovala: Nikada me nećete videti sa ljubavnicom, to me ne zanima!

Džon Bon Džovi o ljubavi svog života i braku dugom trideset godina

Celebrities
Autor:
Kada se oženio, cela zemlja je tugovala: Nikada me nećete videti sa ljubavnicom, to me ne zanima!
Foto: Profimedia

Muzičar kaže: "Na pozornici sam rok zvezda. A kod kuće - otac četvoro dece i suprug. Kod kuće se uopšte ne ponašam kao zvezda!"

Džon Bon Džovi, američki muzičar i osnivač popularnog rok benda Bon Džovi, živi sa svojom suprugom već tri decenije.

"I, zamislite, ni jednom nisam požalio zbog toga", kaže pevač.

Iako je to za većinu njegovih obožavateljki bio težak udarac.

Mnoga srca su bila slomljena kada je 1989. sa školskom ljubavlju pobegao u Las Vegasu i oženio se. U to vreme, Džon je bio tek na vrhuncu slave, pa su fanovi javno negodovali. Ali to nije promenilo njegovu odluku.

Sada, posle 30 godina braka, i dalje je srećan i savršena reklama za zadovoljnog muža i oca.

Na pitanje šta misli o činjenici da se njegovi vršnjaci već razvode od treće ili četvrte supruge, muzičar odgovara: "To nije moja opcija. Prvi put sam sve dobro razumeo!"

"Moja žena je lepak koji drži naš brak. Ja sam ludi sanjar, koji je stalno u oblacima. Moja žena me hrabro prati, i dok lebdi sa mnom ona uz put hvata sve konce. Uvek je tu da spase stvar!"

Brak Bon Džovija i njegove supruge je isprva izazivao samo ogorčenje kod ljudi. Pogotovo tokom prvih godina braka.

"To je zaista bio šok za sve. Uostalom, bio sam idol mladim devojkama, a onda odjedom - postao sam oženjen čovek. Kada sam se vratio iz Las Vegasa i reko svom menadžeru da sam se oženio, on je poludeo:

"Da li uopšte znaš šta to znači za tvoju karijeru?," vikao mi je. Svađali smo se danima."

Čak je i njegova majka bila uznemirena i nije prihvatala ovaj iznenadni brak.

"Nisam bio nimalo potresen tim saznanjem," priča muzičar, pa dodaje: " Naprotiv, cela Amerika je tugovala te nedelje. Pokušavali su da nas zavade stalno," priseća se pevač.

Bilo kako bilo, brak nije bio sam srećan, već veoma srećan! Kako priznaje, Bon Džovi sada, nakon 30 godina braka, još više voli svoju ženu.

"Apsolutno sve počiva na mojoj supruzi: naša porodica, moja karijera, ja. Najviše sam zahvalan Bogu što mi je pružio ovo čudo - da volim i verujem!"Iskren je muzičar.

"Moja žena je najjača žena koju sam ikad sreo! Upravo su mi njen mir i samopouzdanje pomogli da dostignem visine. Ona ne stoji iza mene, ni u senci velikog muzičara, ona je nastavak mene."

Supružnici su posvećeni filantropi. Droteja Herli je, na primer, vodila projekat "Kuhinja duše", čiji je cilj bio da nahrane onima kojima je topla hrana neophodna.

"Moja supruga sve radi sama i sve zasluge pripisuje meni," često se šali pevač.

Žena Džon Bon Džovija nikad nije htela da privuče pažnju.

"Obično stojim na njegovim koncertima i samo slušam. Volim sve pesme svog supruga - prelepe su. Ali kada ih slušate uživo - to je nešto neverovatno!" Ispričala je jednom prilikom Doroteja.

Ona se nikad ne vređa na brojne fanove koji pevača bukvalno progone. Naprotiv, Doroteja im je iskreno zahvalna na činjenici da vole rad njenog supruga.

Supružnici su uspeli da postignu optimalnu ravnotežu i sklad u braku.

"Nikad nisam imao i nikad neću imati porodicu sa nekom drugom ženom ili ljubavnice. Nikad nećete pročitati nešto slično o meni. Činjenica je da mi jednostavno to ne treba u životu i da mi nije zanimljivo," dodaje on.

Na pitanje kako njih dvoje održavaju sreću u braku, Bon Džovi i Dorotea su se samo pogledali i jače stegnuli za ruke. Oni tvrde da ne postoji ništa posebno što bi se moglo podeliti sa drugima.

"Jedino to što idemo u istom pravcu," kaže Dorotea. "Nekako to funkcioniše. Uvek smo se kretali u istom smeru, nikad u suprotnom, to je cela tajna!"

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs