Teško odrastanje

Sin Klinta Istvuda se odrekao očevog prezimena: On me nikada ni u čemu nije podržao!

Sin legendarnog glumca i režisera govori o teškom odrastanju

Celebrities
13:47h Autor:
Sin Klinta Istvuda se odrekao očevog prezimena: On me nikada ni u čemu nije podržao!
Foto: AP

Prva asocijacija na Klinta Istvuda, su vam verovatno njegovi filmovi koji osvajaju srca mnogobrojne publike. On važi za strogog i oštrog čoveka, ali u privatnom životu on je čovek koji se godina borio sa sopstvenim problemima. Iz nekoliko kratkoročnih veza ima 7 dece i ceo život se bori sa tim da održi zdrave odnose sa njima.

Njegov sin Skot Istvud neodoljivo podseća na njega, a čini se da je i odlučio da krene njegovim stopama.

Na pitanje kako je izgledalo njegovo odrastanje i kakv je Klint bio otac, Skot je odgovorio da je taj period za njega bio težak. Iako su obično deca holivdskih zvezdi obično razmažena i sve im je dopušteno, sa Skotom to nije bio slučaj.

On kaže da je njegov otac bio izuzetno strog i da je on, kao i njegova braća i seste, morao da bude discipinovan, kako bi izrastao u čvrstog čoveka.

Govoreći o svom vaspitanju, Skot je rekao da mu je otac usadio naviku vežbanja i održavanja kondicije što mu je kada je bio mali bilo veoma naprno.

"On je jako težak čovek, sa kojim nema rasprave. Nikada ništa nije uradio umesto mene. On je bio tu da mi da savet i to je sve. Za ostalo sam morao sam da se potrudim", rekao je Skot.

Jednom fotografijom je razbesnela hiljade pratilaca: Poznata pevačica doživela oštru osudu javnosti!

"Klint Istvud sa ekrana je prilično isti čovek i u privatnom životu. Kada sam odrastao od njega nikada nisam imao finansijsku podršku. Ukoliko sam želeo novac, morao sam da ga zaradim".

Ni kada se odlučio za glumačku karijeru, nije imao pomoć od oca. Glumac priznaje da je činjenica da je sin Klinta Istvuda smo loše uticala na njega . Često sam mogao da čujem: "Ti si sin Klinta Eastvuda, nisi pravi glumac".

Čendler iz Prijatelja napunio 50 godina: Da li je moguće da danas ovako izgleda?! (FOTO)

Zbog toga Skot je rešio da promeni svoje prezime. On je uzeo majčino prezime, kako ga na audicijama ne bi prepoznali i kako bi mogao da iskaže svoj talenat bez prethodnih osuda.

U nekim od njegovih najuspešnijih filmova glumac se pojavljuje kao Skot Rives.

Govoreći o svojoj budućnosti, Skot je napomenuo da se nada da će ga upamtiti, ne po bogatstvu ili povezanosti sa legendom Klint Eastvudom, već po strasti prema glumi.

"Želim da budem zapamćen kao neko ko je radio ono što je voleo i koji je na pozitivan način uticao na ljude", dodao je on.

Čak i bez direktne pomoći oca, Skot Istvud je uspeo i dokazao da je, kada neko ima strast, svaki cilj ostvariv. Njegov život je sjajna pouka da se uz pravilno odlučivanje bilo ko može iz bilo koje izazovne porodične situacije izdići i posići neverovatne uspehe.

Posle Ibice, na redu je Azurna obala: Bahatost i neverovatno licemerje Megan Markl i princa Harija! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs