Zablistajte

6 detalja koji će vam istog trenutka vratiti samopouzdanje

Crveni ruž, štikle, omiljena haljina i šljokice samo su neki od vaših saveznika u podizanju samopouzdanja

Objavljeno: 19.01.2014. 20:34h 15:40h
Foto: Shutterstock

Svako od nas ima bolje i lošije dane, odnosno trenutke kada se manje ili više posvetimo ulepšavanju. Međutim, izgled i te kako doprinosi našem raspoloženju i samopouzdanju. Ovo su šest jednostavnih trikova koji će vam pomoći da u trenu zablistate.

Veštačke trepavice Taj maleni detalj uokviriće vam oči i dati zavodljiv pogled. Dovoljno je da slučajno prođete pored ogledala ili izloga u radnji i ugledate svoj odraz, pa da vam se zadovoljstvo vlastitim izgledom odmah podigne.

Štikle u crvenoj boji Ne potcenjujte moć štikli. Naročito crvenih. Gotovo svaka žena se u njima oseća i izgleda seksi što će vam uveliko vratiti samopouzdanje.

Ružičasto Ima nešto u ružičastoj što deluje da se automatski osećate lepo. To je nedvosmisleno ženstvena boja. Uz odgovarajuću nijansu ružičaste vaša će koža izgledati sveže i lepo.

Blještavo Šljokice i sjaj vam daju automatski glamurozan sjaj. Teško je da se ne osećate lepom kada blistate.

Crveni ruž To je možda najjednostavnija stvar koju možete da učinite, koja će vas odmah "podići" i doprineti da se osećate dobro u svojoj koži.

Omiljena haljina Svaka žena bi trebalo da u svom ormaru ima haljinu koju obožava da nosi. To bi trebalo da bude haljina u kojoj ćete se osećati vitko, visoko i glamurozno.