Luksuzni vikend

Tom Kruz poslao privatni avion po ćerku Suri

Glumac Tom Kruz poslao je svoj privatni avion po njegovu 7-godišnju ćerku Suri kako bi zajedno proveli nezaboravan vikend u luksuznom odmaralištu u Zapadnoj Virdžiniji

Objavljeno: 13.06.2013. 10:27h 16:58h

Tom Kruz (Tom Cruise), 50-godišnji glumac poslao je svoj privatni avion kako bi njegova mlađa ćerka, 7-godišnja Suri, doputovala do luksuznog privatnog odmarališta u Zapadnoj Virdžiniji, The Greenbrier. Suri je ćerka koju gluimac ima sa bivšom suprugom Kejti Holms (Katie Holmes).

Kako američki mediji prenose, poznati otac i ćerka proveli su vikend u privatnoj vikendici u sklopu hotela, inače jednoj od omiljenih mesta Džon Travolte (John Travolta) i brojnih predsednika SAD-a. Tom Kruz i mala Suri su proveli nezaboravno vreme u raskošnom pejzažu i predivnim vrtovima luksuznog odmarališta The Greenbrier. Uživali u slatkim poslasticama i osvežavajućim sladoledima unutar ovog fantastičnog hotela.

Nakon 6 godina braka, Kejti i Tom su se razveli prošlog juna, a mala Suri živi sa svojom majkom u Njujorku. Otac je posećuje redovno, a čini se da mu viđanje sa ćerkom jako prija.

Starija 20-godišnja ćerka Izabela (Isabelle) i 18-godišnji sin Konor (Connor), usvojena deca Toma Kruza i njegove prethodne žene Nikol Kidman (Nicole Kidman), takođe koriste očev privatni avion kada žele da se vide sa Suri. Avion je smešten na aerodromu na Menhetnu.