Ludilo

Pariz: Pijanac pokušao da ugasi spomen plamen kod Trijumfalne kapije

Spomenik Neznanom junaku privlači pijance i mentalno poremećene, prenosi francuski list, i navodi primere čoveka koji je pokušao da sedne na plameni i jednog koji je doneo tiganj da bi ispržio jaja

Objavljeno: 15.01.2014. 14:26h 11:32h
Autor:
Foto: Shutterstok

Jedan pijanac uhapšen je u Parizu pošto je pokušao da aparatom za gašenje požara ugasi plamen kod spomenika Neznanom junaku, ispod Trijumfalne kapije, piše danas list Liberasion.

"On je sinoć oko 19 časova, u pijanom stanju, parkirao vozilo blizu Trijumfalne kapije, preskočio konopac oko spomenika i počeo da gasi plamen aparatom za gašenje požara", piše list pozivajući se na policijske izvore.

Spomenik Neznanom junaku privlači pijance i mentalno poremećene, piše Liberasion i navodi primere opekotine jednog čoveka koji je pokušao da sedne na plamen i drugog koji je doneo tiganj i nameravao da iznad plamena isprži jaja.

Bivši borci svakodnevno, u 18.30, dolaze do tog spomenika. Spomenik Neznanom junaku je ispod Trjumfalne kapije od 28. janaura 1921. godine. Tu je sahranjen nepoznati francuski vojnik, poginuo tokom Prvog svetskog rata.