Potrebno je:
400 gr brašna
200 ml mlake vode
malo maslinovog ulja
soli..šećer
20 gr kvasca
Nadev:
1 glavica crnog luka
4 čena belog luka
4-5 kiselih krastavčića ili maslinke
1 paradajz
origano
2 grančice ruzmarina

Foto: Bakina kuhinja
Priprema: Sa mlakom vodom, kvascem, brašnom, malo ulja, šećera i soli zamesiti mekše glatko testo. Ostaviti da naraste. Razviti na 2 cm debljine pa staviti u podmazanu tepsju. Ostaviti opet 20 min da odmara.
Foto: Bakina kuhinja
Četkicom namazati maslinovim uljem testo pa nadev od povrća iseći po želji i rasporediti po testu. Posuti origanom ruzmarinom i krupnom solju i peći na 200 stepeni oko 40 min. Fantastična je...
Izvor: Kod bake u gostima
Napravite mirisnu pogaču koju će svi obožavati