Kreativnost na delu

3 najpopularnije poze u seksu koje su obeležile 2013. godinu!

S obzirom na to da nijedan muškarac ne može da odoli odnosu u kojem glavnu reč vodi njegova vruća partnerka, u 2014. godinu zakoračite uz ove 3 najpopularnije poze koje su obeležile godinu koja je za nama, a koje će svakog muškarca dovesti do ludila

Objavljeno: 04.01.2014. 20:35h 20:36h
Foto: Thinkstock

Proteklu godinu su obeležile poze u seksu u kojima su vladarke upravo žene. S obzirom na to da nijedan muškarac ne može da odoli odnosu u kojem glavnu reč vodi njegova vruća partnerka, u 2014. godinu zakoračite uz ove 3 najpopularnije poze koje su obeležile godinu koja je za nama, a koje će svakog muškarca dovesti do ludila.

Obrnuta jahačica Muškarac leži na leđima raširenih nogu i savijenih u kolenima. Žena čučne iznad njega i okreće mu leđa. Pridržavajući se za njegova kolena, žena se spušta u čučanj i diktira brzinu i dubinu penetracije, a muškarac asistira dodirujući i podižući njene bokove.

Žena u čučnju Stolicu sa naslonom primaknite uz krevet ili fotelju koji će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac seda na stolicu, a žena je u njegovom krilu okrenuta licem u lice, prebačenih nogu preko njegovih butina i oslanjajući se stopalima na kauč. Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava, ona se podiže, pridržavajući se za njegova ramena, i diktira dinamiku odnosa.

Yab Yum Jedna od najpopularnijih tantričkih poza u kojoj muškarac sedi prekrštenih nogu (turski položaj). Žena sedi na njemu okrenuta licem u lice, te obmota noge oko njegovog struka. Muškarac podizanjem ženskog tela diktira tempo. Ova poza je vrlo intimna jer su partneri stalno zagrljeni, te mogu da razmenjuju poljupce.