Lažna teorija o putovanju kroz vreme godinama se širi internetom: Ljudi idu toliko daleko da snimaju i video kao "dokaz"

Godinama se šire razne teorije zavere o putnicima kroz vreme, a jedan čovek po imenu Noa je otišao tako daleko da je snimio i video svog navodnog putovanja koje se "desilo" 2120. godine

Objavljeno: 04.07.2018. 20:59h 14:59h
Autor:
Foto: Printscreen Youtube / ApexTV

Opet se internetom šire razne teorije zavere putem video prikaza i foto prikaza navodnih putnika kroz vreme. Jedan od takvih video prikaza se pojavio i na kanalu Apex Tv, gde čovek po imenu Noa tvrdi da je putnik kroz vreme te prikazuje snimke nastale po njemu 2120. godine u Las Vegasu.

Njegov "video iz budućnosti" otkriva leteće automobile i prikazuje posledice globalnog zagrevanja, a Noa ga je pokazao na svom mobilnom telefonu dok je njegovo lice zatamnjeno.

Ipak jasno je svima pa i čitaocima da je snimak lažan, a njega su najviše raskrinkali gledaoci i to sledećim komentarima:

"Zašto koristi današnji mobilni telefon, a ne neki iz budućnosti? Snimak izgleda kao obična 3D animacija", "Kakva besmislica, video je očigledno animacija", "Ne bih rekao, to je prevara. Odlična gluma", bili su samo neki od komentara.