ponovo na setu

Anđelina Džoli ovako provodi svoje vreme: Poznata glumica pokazala svoju vedru stranu! (FOTO)

Snimanje popularnog filmskog hita "Grdana" drugi deo je zvanično započeto!

Objavljeno: 30.05.2018. 15:41h
Autor:
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Dugo se nagađalo da li će se drugi deo popularnog dečijeg filma "Grdana" desiti. Od toga da je glumica i rediteljka Anđelina Džoli zauvek napustila svet glume, pisale su mnoge novine, kao i njenu veliku ambiciju da se ostvari kao uspešna rediteljka, sada se pokazalo da nije istina.

Naime, Anđelina Džoli se vratila na set filma "Grdana" , a njena koleginica glumica El Fening pronašla je način kako da ovu radosnu vest podele sa svojim obožavateljima.

Uvek ozbiljna, Anđelina je ovaj put pokazala svoju drugačiju stranu, pa se sa El Fening zabavljala dok su pravile interesantne fotografije u blizini kamp kućice na setu poznatog filma.

Prvi deo filma je napravio veliku zaradu u bioskopima širom planete, a sigurni smo da će i drugi deo biti isto tako isplativ, s obzirom da priču o Uspavanoj lepotici ne vole samo deca, već i njihovi roditelji koji su odrastali uz ovaj popularni Diznijev crtani film iz 1959. godine.

Dizni studio je takođe objavio vest na Tviteru, gde su postavili fotografiju režiserskih stolica sa imenima glavnih glumaca.