probajte
Aromatične krmenadle sa pavlakom i topljenim sirom: Najukusnije meso koje možete da spremite za ručak! (RECEPT)
Savršen predlog za ručak!
Objavljeno: 20.04.2018. 19:43h
Autor:
Autor:
Sastojci:
- 1 kg svinjskih krmenadli
- 200 g kisele pavlake
- 50 ml ulja
- 1 kašika brašna
- 1 kašika senfa
- začin, so, biber
- 4 čena belog luka
- 100 g kačkavalja rendanog
Uputstvo:
Krmenadle izlupati, posoliti i dodati malo začina. Namazati senfom i propržiti na ulju oko 15 min.
Pavlaku razmutiti, pa dodati kačkavalj, brašno, izdrobljenibeli luk, biber i malo vode. Izmešati. Krmenadle poređati u podmazanu tepsiju i preliti sa pavlakom.
Zapeći u rerni na 200 stepeni - dok ne porumene - oko 15-20 minuta.
Prijatno!
Izvor: Kod bake u gostima
( Bakina kuhinja )