Izbegnite greške

Najgori puderi za vašu kožu

Idealan tečni puder nije lako odabrati, ali s obzirom na činjenicu da predstavlja bitan deo vašeg izgleda, važno je izdvojiti malo vremena i pronaći onaj koji će na licu izgledati potpuno neprimetno i naglasiti vašu prirodnu lepotu. Ukazujemo na najčešće greške prilikom odabira ovog neizbežnog kozmetičkog preparata.

Objavljeno: 09.06.2013. 19:21h 11:52h

Kozmetičko tržište nudi zaista veliki broj pudera za lice, ali bez obzira na to, mnoge žene još uvek nose pogrešan!

Pretamni puder Devojke često biraju pudere koji su i do tri nijanse tamniji od njihovog tena. To je velika greška, jer zbog toga lice izgleda neuredno. Izaberite puder u nijansi svog tena, a licu dodajte boje uz pomoć bronzera.

Jeftini puder Ne kažemo da morate da potrošite bogatstvo na tečni puder, ali oni koji su jako jeftini često imaju i lošu teksturu što se i vidi. Bolje uštedite na lakovima za nokte, senkama i rumenilima.

Puder za drugačiji tip kože Imate mešovitu kožu, a nosite puder sa svetlucavim česticama? Ili imate suvu kožu, a nosite puder za matiranje? Nošenjem pogrešnog pudera izmučićete kožu i izgledati neuredno pa, ako ne znate sami koji je vaš tip kože, pitajte prodavačicu u parfimeriji za savet.

Pregusti puder Jako gusti puder loše izgleda na mladom licu. Dopustite koži da diše i odaberite laganiju varijantu pudera. SAVET: Izbegavajte pudere koje su vam preporučile prijateljice i koristite isključivo one koji odgovaraju vašem licu