pogledajte

Ipak imaju nešto čemu se zajedno raduju: Širok osmeh na licu Melanije i Donalda Trampa! (FOTO)

Prva dana Amerike objavila je u četvrtak na svom Instagramu fotografiju snegom prekrivenog dvorišta Bele kuće, ali pažnju javnosti privukla je jednom znatno ređom pojavom zabeleženoj na istoj fotografiji - na njoj stoji uz svog supruga Donalda, pri čemu su im lica razvučena u širok, gotovo nestvaran osmeh

Objavljeno: 23.03.2018. 18:17h
Autor:
Melanija i Donald Tramp, Foto: Profimedia

Nasmešeni, i reklo bi se srećan par, pozira na Trumanovom balkonu Bele kuće s kojeg pogled puca na svežim snegom prekriveni travnjak.

Zanimljivo je da ovi pozdravi stižu u istoj nedelji kada je časopis "People" objavio priču izvora bliskog prvoj dami, koji tvrdi da joj se život pretvorio u tornado od kako je Donald Tramp stupio na dužnost predsednika SAD-a.

Prema pisanju "Peopl-a", Melanija je prestala da krije bes zbog neprestanih kontroverzi koje su se nanizale u Beloj kući, vezane za njenog muža i predsednika SAD-a.

Godinama se nagađa da li Donald Tramp nosi periku: Konačno otkrivena istina! (VIDEO)

"Sve ono što nije želela da se dogodi, sada se događa. Bukvalno su postali poput Kardašijana: red skandala, red razvoda i naslovnica.", rekao je izvor blizak prvoj dami i otkrio da Melanija samo gleda šta se sve događa oko nje i diže ruke od svega.

Melanija se znatno ređe od svog supruga obraća putem društvenih medija, a u njenim obraćanjima nedostaje bombastičnosti kakvu možemo videti kod njega. Tu i tamo zna podeli njihovu zajedničku fotografiju ili videozapis sa zvaničnih događanja, a poslednji put prizor nasmešenog prvog para SAD-a imali smo prilike da vidimo u decembru na zvaničnoj božićnoj fotografiji.

Životna priča prve ćerke Amerike: Žena u koju se kune Donald Tramp! (FOTO)

Možda je Melanija stvarno opčinjena snegom, obzirom da je i dan ranije objavila fotografiju snegom pokrivenu Belu kuću, uz koju je napisala samo "Snežni dan". Tom prirodnom pojavom očigledno je fasciniran i Donald Tramp pa je u zgusnutom rasporedu pronašao vremena da se pridruži supruzi na Trumanovom balkonu.

Široke osmehe na njihovim licima pripisaćemo novostečenoj spoznaji da ipak imaju nešto čemu se mogu zajedno radovati.