Zaljubljeni kao prvog dana

Ana Bekuta i Mrka na Dan zaljubljenih slave 6. godišnjicu veze: Ovo je pevačicina tajna za sreću u ljubavi!

Jedno drugom uvek u srcu

Objavljeno: 14.02.2018. 10:32h
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Ana Bekuta i njen izabranik Milutin Mrkonjić 14. februara proslaviće šest godina ljubavi, a ovim povodom prisetili su se kako je izgledao početak njihove veze, ali i prvi poljubac, piše Glossy.

"Četrnaestog februara je 6 godina kako smo nas dvoje zajedno. Prvi poljubac dogodio se na koncertu Vlada Georgijeva. To je bilo jedno lepo veče koje je možda nagoveštavalo da ćemo dočekati šest godina", kaže kroz osmeh Ana, koja kaže da je na početku ipak bila malo skeptična po tom pitanju:

"On je meni delovao dosta neozbiljno i vertropirasto. Nisam shavtala njegov karakter. Izgledao je vetropirasto, ali je zapravo veoma ozbiljan", dodaje pevačica, koja je danas otputovala u Kanadu gde će održati četiri koncerta, a zbog čega neće biti u prilici da sa svojim dragim proslavi ovaj važan datum.

Ipak, kako kaže, budući da su jedno drugom uvek u srcu, daljina im neće predstavljati problem.

"Pošto je Milutin u mom srcu, i ja u njegovom, mi zapravo nikad nismo razdvojeni", kaže Ana u emisiji Exkluziv, otkrivajući koja je tajna njihove sreće:

"Nije džabe rečeno da tiha voda breg roni. Nigde ne žuriti, život je jedan i svaki dan treba iskoristiti na pravi način, i on će zaista doneti sve što poželite. Zahvalna sam što je to tako i što imam posla i što imam ljubav i porodicu", zaključuje Ana.

Ako su njih muževi varali, šta ostaje za nas: Stručnjaci otkrili jedini razlog za mušku preljubu!