Treba da znate

Menopauza u najgorem obliku: Žena (53) slavnog pevača izgubila pamćenje, ugojila se, trpela velike bolove! (FOTO)

Slavna Jasmin Le Bon otkrila je sve detalje najgore verzije razdoblja koje čeka svaku damu

Objavljeno: 14.02.2018. 09:26h
Autor:
Foto: Profimedia

Sa beskrajno dugim nogama i prelepim osmehom, Jasmin Le Bon i danas izgleda kao supermodel na vrhuncu karijere. Ali, život joj je krenuo nizbrdo kada je ušla u menopauzu.

Naime, supruga pevača Sajmona Le Bona iz grupe Duran Duran iskusila je menopauzu u najgorem mogućem obliku.

Bivša manekenka progovorila je o svojoj teškoj borbi sa razdobljem koje čeka svaku ženu, rekavši kako je zbog menopauze pretrpela gubitak pamćenja, ali i bolove po celom telu.

"Menopauza je katastrofa. Sve vas boli, umorni ste, svadljivi i počinjete nekontrolisano da se gojite", rekla je Jasmin za magazin Red.

Ublažava PMS i stres, leči neplodnost: Svaka žena treba da nabavi ovu biljku!

"Ne možete da se setite ni ugovorite pregled kod endokrinologa. Ne možete da se setite gde ste parkirali automobil. Važno je da kažete ljudima ovo. Svojim ćerikama objašnjavam sve u detalje, jer želim da budu malo spremnije od mene kada kucne čas", kaže ona i otkriva svoje oružje u borbi protiv besa:

"Kada želite da eksplodirate, udahnite duboko pa izdahnite mirno i staloženo. Ništa dobro nikad nije proizašlo iz ljutnje i besa. To važi i u odnosu sa partnerom. Ne treba ćutati, ali nipošto ni galamiti."

Ovaj nekadašnji najplaćeniji supermodel i majka troje dece trudi se iz petnih žila da održi zavidnu liniju, a to postiže tako što izbegava pšenične i masne namirnice.

"Jedite masno, ali jedite maslinovo i kokosovo ulje, puter, avokado, ulje orašastih plodova - vašem telu to treba. Izbegavajte pšenicu kad dođete u moje godine", savetuje Jasmin, a prenosi Dejli mejl.

U 39. godini, Ivana je doživela moždani udar: Sada svim ženama daje ovih 10 saveta!