Obavezno pročitajte

Hit serija otkriva nove detalje iz života kraljevske porodice: Princ Filip imao aferu sa slavnom balerinom! (FOTO)

Iako, barem naizgled, njihov brak, koji traje već 70 godina, izgleda savršeno, ono što se krije ispod površine iznenadilo je sve.

Objavljeno: 14.12.2017. 13:02h 13:04h
Autor:
Princ Filip. Kraljica Elizabeta II i balerina Galina Ulanova, Foto: Profimedia

Zahvaljujući hit seriji "Kruna", gledaoci širom planete mogli su da zaključe da je princ Filip bio neveran svojoj kraljici, a ona je to znala.

Druga sezona popularne serije "Kruna" ne prestaje da otkriva nepoznate detalje iz života britanske kraljevske porodice. Nakon što se otkrio animozitet između kraljice Elizabete II i tadašnje američke prve dame Džeki Kenedi sada se javno progovorilo i o vanbračnim aferama princa Filipa.

Kraljica Elizabeta i princ Filip svojom odlukom razočarali Britance: Ovo od njih nisu očekivali!

foto: Profimedia

Iako su kraljica i princ Filip u braku od 1947. godine pa su nedavno proslavili 70. godišnjicu, čini se kako je princ itekako voleo da "švrlja". U novoj epizodi serije implicira se da je princ Filip imao aferu sa svetski poznatom balerinom Galinom Ulanovom. Sve je to saznala i kraljica kada je, tokom petomesečne turneje na kraljevskoj jahti Britaniji, odlučila da sakrije poklon u suprugovu torbu, a u njoj slučajno pronašla fotografiju lepe balerine.

Britanska kraljica Elizabeta II i princ Filip proslavili 70. godišnjicu braka: On je moja snaga! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica je prećutela Filipu da je pronašla fotografiju, ali kasnije se u epizodi vidi da dolazi na njen nastup u baletnoj predstavi "Giselle" i se dve dame nekoliko puta značajno pogledaju. Upkos svemu tome, za njihovu aferu ne postoje dokazi. Svi smatraju da je princ tokom 70-godišnjeg braka bio neveran kraljici, ali niko nema potvrdu za tako nešto.

I scenaristi serije dobro su pazili da ni u jednom trenutku ne potvrde da su njih dvoje imali vezu, ali zahvaljujući snimljenim scenama, to se itekako da zaključiti. Istoričari su otkrili da je balerina zaista bila na britanskoj turneji u to doba kao i da je mediji nisu puštali na miru. Galina Ulanova preminula je 1998. godine u Moskvi u dobi od 88 godina i nikada nije nikome potvrdila svoju navodnu vezu s britanskim princem.

Sama afera navodno je kraljevskom paru pomogla da očvrsne i održi svoj brak, uprkos mnogobrojnim izazovima.