čestitamo!

Verila se Gvinet Paltrou: Nakon tri godine veze poznata glumica rekla DA! (FOTO)

Možemo očekivati potvrdu na njezinom lifestyle portalu na kojem je prije tri godine otkrila da se razvodi nakon deset godina braka.

Objavljeno: 22.11.2017. 10:17h 10:30h
Autor:
Gvinet Paltrou i Bred Falčuk, Foto: Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou (45) i televizijski producent Bred Falčuk (46) verili su se nakon tri godine veze, javlja "Us Weekly".

Iako se ona još nije oglasila oko vesti o veridbi, možemo očekivati da će to učiniti na svojm lifestyle portalu "Goop", gde je pre tri godine objavila i da se razvodi od muzičara Krisa Martina.

Izvori bliski paru kažu kako su Gvinet Paltrou i Bred Falčuk već snimili vereničke fotografije, a o venčanju razmišljaju već neko vreme.

Jutarnja navika Gvinet Paltrou: Mućka kokosovo ulje u ustima!

- Oboje su znali da će doći do ovog trenutka, ali to njima nije velika stvar jer su oboje već bili u dugogodišnjim brakovima. Nije bilo žurbe – otkrio je njihov prijatelj za "Us Weekly".

Par se upoznao 2010. godine na setu televizijske serije "Glee", a vezu su započeli četiri godine kasnije pa su tek 2015. otkrili da su zajedno kada su stigli na premijeru serije "Scream Queens".

Gvinet Paltrou: U Breda Pita sam se zaljubila kao u nikoga pre, Ben Aflek nije bio materijal za vezu

Glumica iza sebe ima jedan brak: 2014. godine odlučila je da se razvede od muzičara Krisa Martina, frontmena benda "Coldplay", sa kojim ima 13-godišnju ćerku Epl i 11-godišnjeg sina Mozesa.

Njihov razvod finaliziran je tek prošle godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima, baš kao što su i najavili kada su odlučili da se razđiu. Bred Falčnuk je pre Gvintet bio u braku sa Suzan Bukinik sa kojom ima dvoje dece – ćerku Isabelu i sina Brodija.

Kuća iz 1970. godine, vredna 14 miliona dolara: Pogledajte vilu Gvinet Paltrou! (FOTO)